Hvězda pohádky Nebojsa je na tom zle: Zásah policie a převoz do nemocnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda pohádky Nebojsa je na tom zle: Zásah policie a převoz do nemocnice

V pohádce o Statečném kováři
V pohádce o Statečném kováři (Reprotofo Youtube.com)

Herce Janko Kronera (62) již několik let trápí vážné psychické problémy, které ho vyřadily z běžného života.  I přesto, že to vypadalo, že se blýská na lepší časy, jeho stav se rapidně zhoršil a musel být převezen do nemocnice.

Herce téměř již deset let trápí psychické problémy. Léčil se v psychiatrickém zařízení, pokusil se o ambulantní léčbu a několik let žil u sestry Jany v Považské Bystrici či u syna Jakuba. Na jaře tohoto roku byl umístěn do domova sociálních služeb v bratislavské Petržalce a zdálo se, že jeho zdravotní stav je již stabilizovaný. Někteří se dokonce domnívali, že se herec vrátí zpět do televize a divadla.

Známý herec po odchodu z domova sociálních služeb začal bydlet v jednom z bratislavských bytů a jeho zdravotní stav se rapidně zhoršil. "Janko na tom začal být velmi špatně. Syn Jakub a exmanželka museli dokonce zavolat záchranku, aby mu pomohla, "prozradil zdroj Nového Času. Do hercova bytu museli přivolat dokonce i policii!

"Můžeme potvrdit, že dne 30. 10. 2018 v době krátce po 20.45 hod. byla hlídka PZ vyslána k provedení asistence pro zdravotníky RZP, kteří byli přivoláni k pacientovi do jednoho z bytů na Hviezdoslavově náměstí v Bratislavě, "potvrdila zásah mužů zákona policejní mluvčí Veronika Slamková.

Zdravotní stav dřevorubec Ondry z pohádky Nebojsa byl natolik vážný, že musel být převezen do nemocnice. "Janko je od minulého úterý hospitalizován v Univerzitní nemocnici v Bratislavě a není na tom dobře," uvedl zdroj deníku Nový Čas.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.