Zlodějské nádobíčko poslouží duševně nemocným | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zlodějské nádobíčko poslouží duševně nemocným

Soudem zabavené štípací, pákové a kombinované kleště poslouží údržbářům v Psychiatrické nemocnici v Praze-Bohnicích.
Soudem zabavené štípací, pákové a kombinované kleště poslouží údržbářům v Psychiatrické nemocnici v Praze-Bohnicích. (Foto ÚZSVM)

Zlodějské nádobíčko ze Znojma vylepší život duševně nemocným lidem v Praze. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových převedl Psychiatrické nemocnici v Bohnicích pět kousků nářadí, které policie zabavila při vloupačce zloději. 

Kriminálník bručí v base, o jeho soudem zabavené štípací, pákové a kombinované kleště projevili zájem údržbáři v bohnické léčebně. „Nemocnici jsme je převedli zdarma,“ řekl mluvčí úřadu Radek Ležatka.

Úřad spravuje nejen zabavené věci, ale i pozůstalosti po lidech bez dědiců. V policejním skladu tak pod zámkem skončil třeba nabitý pancerfaust a samopal i s náboji. Ten nechal v domku sběratel, který náhle zemřel.

Víte, že...

...zabavené věci za minimální cenu si může koupit každý? Stačí se podívat na www.nabidkamajetku.cz. Státní instituce je mohou získat zdarma.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.