Padlá hvězda z Melrose Place: V poutech na psychiatrii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Padlá hvězda z Melrose Place: V poutech na psychiatrii!

2018 Zchátralá Heather Locklear
2018 Zchátralá Heather Locklear (Foto Profimedia.cz)

Herečka Heather Locklear (56) nad sebou zjevně nemá kontrolu! Od rodičů ji musela v poutech eskortovat policie, neboť je mlátila a škrtila a pak zase hrozila, že zastřelí sebe. 

Na tísňovou linku v neděli zavolala její matka, Heather prý vyhrožovala, že vezme pistoli a zastřelí se. Podle serveru RadarOnline ji amok popadl už v pátek, podezřívala totiž přítele Chrise Heissera (56), že jí zahýbá. „Rodiče se ji snažili pomoci, ale místo toho mámu začala škrtit, tátu udeřila,“ sdělil zdroj blízký rodině. Přivolaní policisté a záchranáři museli vyhořelou herečku zpacifikovat silou, v poutech ji pak dali dovézt na psychiatrii.

Policisté u Heather zasahovali i v únoru, tehdy fyzicky napadla právě Chrise. Její běsnění pocítili na tělech i zasahující policisté, ty bila a kopala a i jim vyhrožovala střelbou. Dva měsíce potom strávila na odvykací kúře a pak chodila mezi Anonymními alkoholiky, zřejmě však marně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.