Miss Dobrovolná a miliardář Beran: V tomhle zámku žijí - Pod dohledem soudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Miss Dobrovolná a miliardář Beran: V tomhle zámku žijí - Pod dohledem soudu!

CHRUDIM – Obstavení majetku! Skončí krásná Miss ČR z roku 1997 Terezie Dobrovolná (30) jako bezdomovkyně? Miliardář David Beran (30), životní partner Dobrovolné, má od pondělí chrudimským okresním soudem zakázáno jakkoliv disponovat svou luxusní vilou v Chrudimi!


Obří nemovitost je celá hlídána bezpečnostním kamerovým systémem, má například vlastní tenisový kurt, krytý bazén nebo obří zimní zahradu.

V exkluzivním zámečku Podhůra, jehož cena se odhaduje na více než dvě stě milionů korun, přitom Beran bydlí s celou svou rodinou, která vedle něho a partnerky Terezie čítá i jejich dvě dcery. Důvodem pro obstavení majetku je skutečnost, že Beran měl zámek úmyslně vyvést z majetku společnosti Ambrosia, na které bývalý Beranův kamarád a obchodní partner, jeden z nejbohatších Čechů Karel Komárek, vymáhá dluh ve výši 270 milionů korun. „Pan Beran musel vědět, že tato společnost, kterou ovládá, má závazek přes čtvrt miliardy korun. Přesto z ní nechal nemovitost přepsat na sebe a společnost poslal do likvidace,“ tvrdí mluvčí Komárka Daniel Plovajko.

Kliknutím zvětšeteBerana rozhodnutí soudu pořádně naštvalo. „Proti tomuto předběžnému opatření soudu se okamžitě odvolám. Dům jsem od společnosti Ambrosie koupil za cenu, kterou určil soudní znalec. O žádné peníze jsem tak společnost nepřipravil,“ tvrdí partner Dobrovolné. I kdyby bývalá misska se svým milencem o dům v Chrudimi nakonec přišla, o bydlení se bát nemusí. Beran totiž pro rodinu už před několika lety postavil další luxusní vilu v rakouském Zell am See. Celkový majetek Berana je pak odhadován na více než dvacet miliard korun.


Autor: (efk)
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.