Vondráčkové pozice před soudem v ohrožení, Plekanec má eso v rukávu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčkové pozice před soudem v ohrožení, Plekanec má eso v rukávu!

Vondráčková a Plekanec bojují bez slitování.
Vondráčková a Plekanec bojují bez slitování. (Foto ara)

Rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance rozebírají média už několik měsíců a stále vyplouvají na povrch nové a nové informace. Na začátku byla za chudinku Vondráčková, protože hokejista opustil ji i jejich syny a poté ho lidé dokonce až proklínali, když vyšlo najevo, že už randí se známou tenistkou, se kterou měl být na dovolené ještě před rozvodovou bitvou. Časem se ale karty otočily a za špatnou byla označena Vondráčková, která se měla »pelešit« s hercem Matějem Hádkem. Plekanec se nejdřív moc nevyjadřoval, teď se už ale ničeho nebojí a všem to pořádně nandal.

Nejdřív byl za nevěrnou hyenu on, teď je tak brána zase jeho budoucí bývalá žena. To, že jim to v manželství těžce neklapalo, je každopádně už nějakou dobu jasné. Oba si ubližovali během jejich manželství, ale ani jeden to nechce přiznat. Nejprve svědci napráskali na Plekance, že se s jeho momentální partnerkou Lucií Šafářovou vídal, ještě když byl se slavnou zpěvačkou, poté se zase provalilo to, že Lucie VondráčkováMatějem Hádkem neměla točit jen klip, ale udržovat poměr, a to dokonce v jejich rodinném domě!

„Ano, začátkem června se ke mně dostaly nahrávky, jak k nám chodí po nocích domů, protože security služba si myslela, že nám do baráku leze nějaký zloděj,“ řekl dle deníku Šíp Tomáš Plekanec pro Seznam Zprávy. Z jeho povídání to vypadá tak, že Matěj Hádek s Vondráčkovou nebyl v posteli jen kvůli videoklipu. Zpěvačka s hercem jejich údajný poměr stále zatloukají, hokejista má ale eso v rukávu. Pokud se rozvodová bitva ještě přiostří, Pleky možná zmíněná videa pošle do světa. Hvězda NHL každopádně v očích některých fanoušků už nebude za viníka rozpadu rodiny.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
matylda-rut
1. 11. 2018 • 13:35

Veronika Kovářová Tak ať to Plekanec pustí do světa, nebo ať už drží hubu! A ty autore článku taky! . Co je tohle za poblázněnou hysterku?On to nemůže pustit do světa před soudem.A ty seš tak blbá,že věříš,že on to řekl, jo? No to seš fakt sle-pička.Redaktoři něco spindaj dohromady a krákora uječená Veronika Kovářová tomu věří.Česko země debilů, fakt jooo.Jak kope za Lůcu,asi další teplá.

matylda-rut
1. 11. 2018 • 13:31

A kanadský soudci jsou volové,kteří ji to uvěří. Ty jsi opravdu bláhová.

housenkaromca
1. 11. 2018 • 10:39

Jestli má záznamy, jak k ní jde někdo na návštěvu, tak to je důkaz jako hrom. Návštěvy mohou chodit klidně o půlnoci. Dokonce není zakázáno, aby lezly přes plot.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.