Hermiona si přičarovala fešáka! A ještě prachatého... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hermiona si přičarovala fešáka! A ještě prachatého...

Emmu proslavila role Hermiony z kouzelnické série o Harrym Potterovi.
Emmu proslavila role Hermiony z kouzelnické série o Harrym Potterovi. (Foto Profimedia.cz)

Úpěnlivě si střeží soukromí, což se jí s přihlédnutím k tomu, že je globální hvězdou, celkem daří. Přesto Emma Watson (28) čas od času nechá nakouknout pod pokličku svého privátního života a fanouškům, kteří si ji zamilovali coby Hermionu z kouzelnické série o Harrym Potterovi, ukáže, ke komu má zrovna blízko.

Zatímco ještě před půl rokem randila s hereckým kolegou Chordem Overstreetem (29) známým ze seriálu Glee, teď chodí s americkým podnikatelem Brendanem Wallacem (35).
A tenhle osvalený fešák, s nímž Emma vyrazila na romantickou dovolenou do Mexika, je sakra dobrou partií! Vždyť je ředitelem úspěšné investiční společnosti Fifth Wall a zároveň zakladatelem alternativní taxislužby Cabify (= latinskoamerická verze Uberu) a jeho jmění se odhaduje na víc než 560 milionů korun! Emmu ale peníze až tolik nepálí, sama má víc než třikrát tolik!

 Projev Emmy Watson v OSN na začátku kampaně He for She.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.