Hermiona z Harryho Pottera: Čáry máry kuk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hermiona z Harryho Pottera: Čáry máry kuk!

Jejky! Levé ňadro je venku!
Jejky! Levé ňadro je venku! (Profimedia.cz)

Jaká škoda, že plášť neviditelnosti existuje jen na filmovém plátně! Představitelce Hermiony z filmů o Harrym Potterovi Emmě Watson (20) by se určitě tahle rekvizita hodně šikla!

Na párty před udílením britských filmových cen BAFTA totiž Emmu zle zradily (a to hned několikrát!) její modré hedvábné šaty, resp. jejich výstřih. A tak celý svět spatřil to, co mu Emma rozhodně předvést nechtěla – její bradavky!

Před cestou z hotelu si sice hluboce vykrojené šatičky přilepila k ňadrům nenápadnou lepicí páskou, jenže ta šaty na svém místě neudržela. A tak při příjezdu k jednomu z londýnských klubů vykouklo na srocený dav kameramanů a fotoreportérů nejdřív její levé a pak i pravé ňadro! Čáry máry kuk!

Emma si snažila uchovat zbytky důstojnosti alespoň kamennou tváří, na což se ale soustředila tolik, že při vystupování z limuzíny nabídla všem zvědavcům ještě i důkaz o tom, že si pod šaty oblékla prádélko černé barvy...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.