Odhalení celebrit! Kdo si nechal zvětšit prsa? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Odhalení celebrit! Kdo si nechal zvětšit prsa?

Kateřina Průšová
Kateřina Průšová  (: repro kalendář Ondrášovka, Dalibor Puchta, Marek Pátek, archiv)

Bujné ženské tvary dělají z žen přímo sexbomby a o to víc to platí v showbyznysu. Nejen talentem totiž živ je člověk, musí k tomu i náležitě vypadat. Co si však počít, když je matka příroda skoupá a moc toho do výstřihu nenadělí? Pomůže přece plastická chirurgie!

…a kdo si je dobrovolně zmenšil?
Víme to!

A tak zpěvačky, modelky i herečky neváhají a chodí pod skalpel, aby z nich byly ty pravé sexuální bohyně. Málokterá z nich však vylepšení pomocí silikonu otevřeně přizná. Nedělní Aha! vybralo z nepřeberného množství našich vylepšených krasavic ty, kterým nové poprsí pořádně pomohlo!

Kateřina Průšová (23)
Další z missek, která zatoužila po bujných tvarech. Původně si sice chtěla nechat narovnat od plastických chirurgů nos, ale nakonec skončila na plastice prsou. Z jedniček si nechala udělat rovnou pořádné trojky. Teď jí pánové rozhodně nekoukají na nos, ale někam úplně jinam!
Aha!: Trochu moc vyzývavé!

Diana Kobzanová (25)
Modelka nafotila i s malými ňadry hanbaté fotky do pánského časopisu. Dlouho odolávala, ale nakonec, stejně jako řada jejích kolegyň, si z menších jedniček nechala udělat větší dvojky. Bere to prý hlavně jako dobrou investici, protože se svým tělem živí.
Aha!: Malá, ale šikovná!

Dara Rolins (34)
Populární zpěvačka se stala vlastně jakousi průkopnicí plastické chirurgie a jako jedna z mála se nebojí o svých chirurgických úpravách otevřeně mluvit. Malá prsa ji trápila, chtěla prý konečně vidět v zrcadle pořádnou babu. „Mám menší trojky, ale zato pěkné a pevné,“ chlubí se teď Dara.
Aha!: Vypadají až příliš uměle!

Kliknutím zvětšete

Alice Bendová (33)
O prsou této herečky proběhly různé spekulace, ovšem při bližším pohledu je jasné, že jde o pěkně nadupané silikony. Sama Alice však otevřeně říká, že v momentě, když nebude se svými vnadami spokojená a bude je mít povislé, poohlédne se po nějaké kosmetické úpravě.
Aha!: Možná mohly být menší!

Lenka Hornová (40)
Moderátorka a scénáristka měla též bujný dekolt, avšak zdravotní potíže se zády ji nakonec donutily ho upravit. Prsa si nechala zmenšit a zpevnit a s výsledkem je teď nadmíru spokojená. Ve výstřihu jí totiž zůstalo k upoutání pohledů pánů stále dost.
Aha!: Pořád jsou ohromně sexy!

Kliknutím zvětšete

Klára Medková (23)
Přestože uspěla v roce 2003 jako vicemiss ČR, i ona měla mindrák ze svého poprsí. „Prsa jsem si nechala udělat pro dobrý pocit. Když jsem byla mladší, všechny holky už měly pěkná prsa a já pořád nic. Řekla jsem si, že je jednou budu mít taky!“ prozrazuje na sebe. A tak si chlapecký hrudník nechala pořádně vylepšit.
Aha!: Žádná drastická změna, ale hezké!

Jitka Kocurová (28)
Ani krásné vicemiss z roku 1999 nestačily její nenápadné jedničky. Neváhala a nechala si udělat pořádné trojky. Krátce na to se obarvila na blond a kšefty se začaly hrnout přímo závratnou rychlostí. Vnadné blondýnce prostě nikdo neodolal!
Aha!: Vida ji, sexbombu!

Petra Buzková (41)
Političku její nadměrné vnady unavovaly, matka příroda jí totiž nadělila šestky! Extrémní velikost jejího poprsí se sice líbila jejím kolegům v parlamentu, nicméně nyní jí sluší i současný dekolt. Poprsí si nechala zmenšit na velikost tři a plastickou operaci dokonce veřejně přiznala.
Aha!: Rozhodně je to teď lepší!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.