Tereza Kostková: Na svou vášeň nemá dostatek peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tereza Kostková: Na svou vášeň nemá dostatek peněz!

Tereza Kostková
Tereza Kostková (Foto ČTK)

Půvabná Tereza Kostková (42) není pouze skvělá herečka a moderátorka, ale také má velký talent na jazyky, chodí na hodiny zpěvu a od svých pěti let se věnuje fotografování.  Bohužel ji ve fotografování omezují peníze a tak se svému koníčku nemůže plně věnovat.

„Fotit jsem začala ve svých 5 letech. Můj otec k focení inspiroval mojí sestru a ta zase k focení inspirovala mě. Měla vlastní fotoaparát, takže fotila a jednou mě dokonce vyfotila, když jsem v ruce držela fotoaparát. Tu fotku mám dodnes. “ prozradila něco málo o svých začátcích herečka v rozhovoru pro cewe.cz.

Kostková se svěřila týdeníku Sedmička, že ji nejvíc bavilo focení na kinofilm. Jenže se ukázalo, že je to pro ni příliš drahé. "Posledních asi sedm let mám digitální zrcadlovku. Předtím jsem fotila na film a fotky nechávala vyvolat, ale to jde opravdu strašně do peněz."

"Ono to mělo velký půvab. Já jsem fakt dlouho fotila na kinofilm, ale musím říct, že to bych při mém vášnivém focení, kdy fotím opravdu všechno a až pak si s tím hraju a vybírám to, byla ekonomicky zruinovaná svou vlastní radostí," přiznala týdeníku Sedmička Kostková.

 Kostková o sých vlasech: Co by si na hlavu nikdy nedala? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
12. 11. 2018 • 22:50

Je zvláštní, že většinou kvůli penězům fňukají tací, kteří žádný nedostatek nemají, spíše naopak . Pochybuji, že Tereza Kostková má nedostatek financí. Nejspíše i alimenty nemá jenom tisíc korun, jako většina maminek samoživitelek. Pokud mohu vyzdvihnout moderátora ze StarDance, tak určitě Marka Ebena, Terezu Kostkovou ne. Daleko sympatičtější je Adéla Banášová .

vigela
11. 11. 2018 • 15:19

A co takhle uchovávat fotky v elektronické podobě a nechat vyvolávat jen některé?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.