Lucie Vondráčková vrací Plekancovi úder! Šafářová spí v její ložnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Vondráčková vrací Plekancovi úder! Šafářová spí v její ložnici

Šafářová už spí v jejich stále společném domě.
Šafářová už spí v jejich stále společném domě. (Foto ara)

Nejen budoucí exmanželé spolu válčí. Bitvu za ně vedou i jejich právníci a ničeho se nebojí! Právník Lucie Vondráčkové nyní ostře popírá tvrzení právničky Tomáše Plekance a nebere si servítky. Kdo tvrdí pravdu?

„Styk s dětmi po jejich návratu do Kanady probíhal pouze o víkendu, pan Plekanec měl zájem o styk v širším rozsahu, ale nebylo jeho žádosti vyhověno s odůvodněním, že styk v tomto rozsahu je dle názoru jeho matky pro děti nejvhodnější,“ řekla JUDr. Lenka Radoňová, která zastupuje slavného hokejistu. Tvrzení jeho právnicky, ale popřel zástupce zpěvačky, která tak přes něj Plekancovi vrací úder.

„Otec vídá děti pravidelně nejen o sobotách a nedělích, jak tvrdila jeho paní advokátka, ale i během týdne, podle toho, jak má čas, a matka dětí mu v tomto ohledu bez problémů vychází vstříc,“ napsal Blesku JUDr. Ing. Petr Machálek Ph.D., který bojuje za Vondráčkovou. Pokud by byla pravdivá výpověď advokáta Vondráčkové, byl by to od Plekance další kopanec.

Hokejista jeho budoucí bývalou ženu opravdu nešetří. Jeho milenku a slavnou tenistku si totiž už nastěhoval do domu, kde ještě nedávno žili společně s Lucií a jejich dětmi jako rodina. Jeho nová láska se tak již po velmi krátké době už vídá s jeho syny a Lucie se to snaží skousnout, což by dokázala málokterá žena. „Musím upozornit i na to, že Lucie Vondráčková vychází manželovi při styku s dětmi maximálně vstříc a umožňuje tento styk dle časových možností jejího manžela, a to ačkoliv ví, že v ještě společném domě je nastěhována slečna Šafářová, což je pro ni velmi lidsky těžké a také předčasné ve vztahu k malým dětem,“ dodal Machálek.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
25. 9. 2018 • 15:07

Ženské, vy jste z té hokejky úplně hotové...

AliAlice
22. 9. 2018 • 10:25

pooomeranc....

anka
21. 9. 2018 • 21:03

ano, mela rict, ze milenka spi v jejich loznici.....a je uplne jedno kdo co platil, kdo kolik vydelaval...byl to rodinny prijem .....kde berete odvahu kritizovat toho ci druheho, kdyz jedine informace o nich mate z bulvaru???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.