Tohle že je hokejový rebel Hudler? Důchodce na pivu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle že je hokejový rebel Hudler? Důchodce na pivu!

Jiří Hudler
Jiří Hudler (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Vrátí se? Zapomeňte! Byť tu zprávu útočník Jiří Hudler (34) ještě do světa oficiálně nevytroubil, s jeho další hokejovou kariérou je amen. Stále mu hapruje zdraví a jak je vidět, jeho kondice je příšerná...

Fotoreportér Aha! jej přistihl v zahradní restauraci v pražských Riegrových sadech, kam si s kamarády vyrazil na pivko a Ligu mistrů. A všechny přítomné hned zaujala Hudlerova oplácaná postava a pod trikem zřetelně se rýsující pupek. Ne, tohle rozhodně není hvězda zámořské NHL!

„Léčím se, rozhovory nechci a ani zatím nemůžu poskytovat,“ odpověděl před pár týdny poněkud tajemně Deníku. „Až ukončím kariéru, dám vědět,“ přidal nabroušeně.

Patřil mezi největší hvězdy českého hokeje uplynulé dekády. V zámoří skončil v březnu 2017, když se v Dallasu zdravotně trápil. Jeho nemoc byla záhadou – ani série testů nenapověděla, proč trpí bolestmi hlavy, kloubů a zad. Vytratil se, dal o sobě vědět jen loňským incidentem v letadle z Ameriky, kdy v opilosti vyhrožoval posádce a chtěl se mimo jiné vymočit do servisního stolku. Jeho výtržnost řešila policie.

Řádil i v úterý pozdě večer v hospodě? Vůbec ne. Choval se slušně, fotbal si užíval, pět gólů ve šlágru Liverpool – PSG nijak bouřlivě neslavil. A když se mu chtělo čůrat, odešel spořádaně na toalety – žádné kropení stromků v parku. Možná Jirka konečně dospěl, ale na hokej už to, bohužel, není...

 Hudler o MS: Očekávání bude, ale tlak si nepřipouštím

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xcarodejka
20. 9. 2018 • 13:15

Někdy mám pocit, že důchodce je už skoro nadávka. Seniorů je dobré si vážit a brát si jejich zkušensoti k srdci. Mnozí mladí neznají dobře hostori i/ ani naši, natož ve světě./, tak jak potom tvořit kvalitní budoucnost? Většinou se totiž vše obdobně opakuje.... ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.