Hudlerovy expřítelkyně Krainová a Hanychová: Vzpomínají na jeho tatínka (†50)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hudlerovy expřítelkyně Krainová a Hanychová: Vzpomínají na jeho tatínka (†50)!

Simona a Agáta vzpomínají na Hudlerova tatínka
Simona a Agáta vzpomínají na Hudlerova tatínka (koláž Ahaonline.cz)

Hokejista Jiří Hudler (29) prožívá smutné chvíle. Dnes pochová v Olomouci svého tatínka Jiřího (†50), který zemřel v noci z pondělí na úterý v motolské nemocnici. Alespoň na dálku jej podporují jeho bývalé přítelkyně – modelky Simona Krainová (39) a Agáta Hanychová (27).

„Tatínka Jirky jsem znala moc dobře, byl milý a slušný člověk. Jednou jsme spolu trávili Vánoce v Detroitu,“ vzpomíná na Hudlera staršího Krainová, s níž se útočník Calgary rozešel v roce 2009. „S Jirkou jsem v poslední době nebyla v kontaktu a strašně mě překvapilo, že jeho tatínek tak rychle odešel. Psala jsem mu upřímnou soustrast,“ dodává s tím, že Jirku čeká hodně těžké období. „Na tatínkovi citově visel,“ prozrazuje Simona.


„Je mi to hodně líto. Jirka nemá moc početnou rodinu a jeho táta byl zároveň i jeho máma. On ho vedl k hokeji, byl to on, kdo s ním každé ráno vstával na tréninky. Táta zastával v jeho životě všechno,“ vypráví Hanychová, se kterou »Hudy« randil coby devatenáctiletý mladíček. Byl prý její první velkou láskou.


Někdejší trenér olomouckých a vsetínských mladíků bojoval s rakovinou, nakonec ho tahle potvora přemohla. Nečekaně. Jeho syn musel opustit kemp Calgary a přiletět zpět do Čech. Jen pár dní poté, co se do NHL vydal.

Hned po pohřbu má Hudler odletět do Kanady, kde jeho tým Flames čeká v neděli úvodní duel se San Jose.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.