To se podržte! Sporťáci Tittelbach a Poulíček: VELKÝ NÁVRAT DO TELEVIZE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To se podržte! Sporťáci Tittelbach a Poulíček: VELKÝ NÁVRAT DO TELEVIZE!

Sporťáci z Novy našli uplatnění jinde.
Sporťáci z Novy našli uplatnění jinde. (Foto – FTV Prima, Relmost/Ota Mrákota, ara)

Jako střídačka by se dala označit kancelář, kterou roky obýval Josef Klíma (67) na Primě. Po jeho odchodu se na jeho židli vyhřívá Václav Titelbach (63). Někdejší hvězda nováckých Sporotvních novin, která přeběhla na Primu. A není jediný, kdo převlékl dres! Do televize se vrátil i Pavel Poulíček (43)...

Klímova kancelář v budově televize Prima po nečekaném odchodu »zuřivého reportéra« na jeho vlastní žádost zela čtyři měsíce prázdnotou. Teď už ale říká pane dalšímu přeběhlíkovi z konkurenční televize. A k ní patří i nový sportovní pořad, který Tittelbach společně s ní na Primě získal. „Jde o překvapení letošní sezony, protože na Primu se řítí sport. Diváci se mohou už tuto neděli těšit na zbrusu nový magazín Sport Star,“ prozradil Aha! bývalý novácký sporťák.

Ze zákulisí sportu

„Nebudou to žádné sportovní zprávy se suchými záběry a výslednými skóre. Chceme jít novou cestou, kdy připravujeme magazín, ve kterém bude vše, na co jste se chtěli sportovců zeptat. Ukážeme jejich zákulisí a prozradíme, jací jsou. Někdy to na ně prozradí i jejich rodinní příslušníci,“ odtajnil Tittelbach.

Hvězdný tým

V novém pořadu bude mít i dobrý tým. „Máme hvězdné moderátorské trio – olympijského vítěze, světového rekordmana a kolegu z Velkých Zpráv Romana Šebrleho, milovníka extrémních sportů a kolegu z Top Staru Petra Vágnera. Tyto dva sportovce doplní žena, kolegyně z Divošek a Top Staru Andrea Košťálová,“ přiznal Václav.

Ještě měli vlasy...

To, že má kancelář po Klímovi, prý nevěděl. „Vůbec jsem to netušil, že tady přede mnou byl čtyři roky Pepa Klíma. To jsem se dozvěděl až teď. Je to zajímavé, protože zrovna nedávno jsem našel přes dvacet let starý kalendář, kde je se mnou i Pepa Klíma ještě s hřívou vlasů a vypadal úplně jinak,“ dodal Tittelbach.

Poulíček také přeběhl

Tittelbach ale není jediná známá tvář Novy, která šla za sportem do jiné televize. Stejně jako on to udělal i Pavel Poulíček (43). Ten se před pár dny stal ředitelem televize Golf Channel a také se vrátil zpět na obrazovky.

 Poznáte hipíka? 18 let na Nově dělal sporťáka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
7. 9. 2018 • 09:39

Tato televize zabývající se nejvíce reklamou, tak to opravdu není o co stát. To už mohli jít rovnou k Soukupovi do TV Barrandov, ale tam není místo, protože je to TV pro max. Soukupa, Musila, nějaké soudce a Brožovou. 80% Soukup, 15% Musil a 5% všechno ostatní!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.