Drama v bytě Štikové: Napadl Moničin zajíček jejího ex?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drama v bytě Štikové: Napadl Moničin zajíček jejího ex?!

Monika Štiková rozhodně nemá poklidný život.
Monika Štiková rozhodně nemá poklidný život. (Martin Hykl)

U Štikových není nikdy nouze o drama. To se ukázalo poté, co sousedi matky klanu prý informovovali redakci extra.cz s tím, že se u Štikové křičí a hrozí fyzické napadení. Její mladý přítel (22) měl hrubě napadnout Michala Štiku (47). Co se stalo?

Sousedé prý tvrdí, že je u Moniky Štikové (45), která se přestěhovala do nového bytu, dost živo. Moničin milenec se měl verbálně pustit do jejího exmanžela, který si měl k Monice zaskočit pro věci. „Nebudu nic popírat, ale o ničem nechci mluvit,“ řekl Moničin bývalý muž extra.cz, čímž informaci nepřímo potvrdil.

„Šel jsem si tam pro nějaké věci, to je ale všechno, co teď řeknu,“ dodal. Štiková, kterou redakce později kontaktovala, rozhodně nezachovala klidnou hlavu a klasicky se do všech pustila a hrozila žalobou. „Michal na místě nebyl. A nic se v daný den nestalo, to vím jistě. Jestli nemáte lékařské zprávy, budu vás žalovat,“ řekla blonďatá aktérka reality show.

 Monika Štiková jede na simulátoru býka.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
4. 9. 2018 • 18:01

Kdyby ti její podpantofláci měli charakter, tak na ni skočí a nadělají jí z tlamy fašírku, khurvě jedný fasntazmagorický!

janapi
4. 9. 2018 • 13:27

No je celkem zajímavé-že měli tolik exekucí a najednou si žijí jak milionáři. Oba Štikovi mají auto...ještě snad nejsou ani rozvedeni a každý bude mít zvlášť byt a do nynějška bydleli v patrové domě ...sice opět v nájmu (ale jako by to bylo jejich podle Moniky)...asi jim dost vynesli ty vysílané nesmysly ( z jejich života ) v telce

zadnice
3. 9. 2018 • 13:04

Běžte už s tou rodinou do zádele!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.