Lupič hodiny tloukl muže (58) prknem: Podepiš si objednávku pohřbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lupič hodiny tloukl muže (58) prknem: Podepiš si objednávku pohřbu!

Formulář, který byl plný hrubých chyb.
Formulář, který byl plný hrubých chyb. (Foto Policie ČR)

Zazvonil u bytu v Jihlavě a snažil se dovnitř vetřít pod záminkou údajného dluhu na zdravotním a sociálním pojištění. Šokovaný muž (58) chvíli zaváhal a závazek odmítl. Toho lupič (52) využil a s latí v ruce změnil taktiku…   

Začal tvrdit, že je zástupce pohřební služby a začal nabízet bezradnému muži vystrojení pohřbu. „Dokonce si k tomuto účelu přinesl i formulář, který byl plný hrubých chyb,“ popsala včera mluvčí policie Jana Kroutilová případ ze začátku září.
Když ani s touto nabídkou napadený nesouhlasil, rozlítil se nezvaný host natolik, že na něj prknem začal útočit. Neskutečné je, že to trvalo několik dlouhých hodin.
„V bytě vzal různé cennější věci, včetně televizoru, který odmontoval ze stěny. Předtím ještě pod pohrůžkou dalšího násilí přinutil vyděšeného obyvatele podepsat prohlášení, že mu věci daroval,“ prozradila policistka. Dodala, že kriminalisté pachatele zadrželi. Nyní je ve vazbě a hrozí mu až 10 let vězení.

Formulář, který byl plný hrubých chyb.

Přečtěte si
FrantaSvacina
11. 9. 2018 • 22:20

Posera. Bych ho prastil a nakopal do zadku, Cikana prasiveho.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.