Problémy Donutila (67): Raději trpí, než by šel pod kudlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Problémy Donutila (67): Raději trpí, než by šel pod kudlu!

Donutil se na place snažil, aby svými bolestmi nekomplikoval natáčení.
Donutil se na place snažil, aby svými bolestmi nekomplikoval natáčení. (Foto Aha! – David Malík, Karel Kopáč, ČT)

Problémy s kolenem se u Miroslava Donutila (67) vůbec nelepší. V bolestech tak dotočil i kriminální seriál Labyrint III. Chirurgický zákrok odkládá už pět let.

K výměně kolenního kloubu ho prý lékaři nabádali už v roce 2013. Další termín měl loni, ale i ten kvůli pracovním nabídkám odložil. „Mám velké bolesti,“ posteskl si přitom loni deníku Aha!. „Levé kolénko slouží méně, takže je potřeba s ním dělat všechno možný, aby fungovalo stejně jako pravé. To se zatím daří, takže oddaluju tu nepříjemnou operaci. Když vám to koleno vymění, dají vám něco jiného, a když máte něco jiného v těle, tak to určitě dobré není,“ prozradil v Českém rozhlase s tím, že vše zatím řešil v lázních v Třeboni, kde ho vždy dají na nějaký čas dohromady.

Nebylo to ale natolik, aby běhal jako srnka během natáčení nové řady seriálu Labyrint. „On je železný dědek. Je nezničitelný. To si myslím. Je tak statečnej, že i když ho to bolí, tak to nedá najevo. To jsou zkrátka profíci. Mirek je zkrátka Tarzan,“ prozradil Aha! režisér Jiří Strach (44). Výhledy na to, že se Donutilovo koleno zlepší, ale nejsou. Herec totiž přiznal, že na operaci se zřejmě nedostane až do konce roku 2019. Do té doby má totiž naplánovanou jednu práci za druhou.

 Miroslav Donutil: Mám doma 7 obrazů od Kristiana Kodeta!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
3. 8. 2018 • 06:57

O chamtivcích se říká, že by si nechali pro prachy koleno vrtat. A Donutil už ani to koleno nenabídne!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.