Radikální změna u Dády: Udělala to pro miláčka Vita! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Radikální změna u Dády: Udělala to pro miláčka Vita!

Vystresovaná Dáda přišla o hlas.
Vystresovaná Dáda přišla o hlas. (Slávka Červená a archiv D. Patrasové)

Už se nemůže dočkat! Dáda Patrasová se jako minulý rok vyrazí slunit do Itálie za láskou Vitem (47). Opět tak vystaví bujné vnady v plavkách a její fanoušci na sociálních sítích se možná dočkají dalších vyzývavých fotek. Dáda na sobě dokonce »zamakala« a zhubla!

„Hodně se naběhám, tak asi nějaké kilo mám dole,“ prozradila extra.cz herečka a zpěvačka. Dáda asi zhubla především kvůli tomu, že se o prázdninách chystá do slunné Itálie za partnerem Vitem, se kterým je spokojená.

„Chystám se tam. Těším se moc. Vztah na dálku je komplikovaný vždy, ale naše láska je silná,“ řekla Dáda. Když minulý rok sdílela fotky v plavkách, nejeden muž jí začal skládat komplimenty. „Do plavek určitě půjdu. Uvidíme, co vyfotím,“ dodala Patrasová.

 Dáda Patrasová o Sobotově osahávání: Opilce chápu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jajas
30. 6. 2018 • 09:30

Já teda nevím, co chvíli se dovídáme, že Dáda zhubla a pořád to není vidět. Kdyby fakt tak pořád hubla, jak píšou, tak už ji ani není vidět. A taky nechápu, proč tzv.hubne, když to je u ní úplně fuk, stejně není hezká a ten její kámoš to má určitě na háku.

zzapp
30. 6. 2018 • 01:15

Patrasová /61/.... pán /47/.... jjjjj... Komedie. ...amore mio... Dědkovi Slováčkovi to ale, Dádo, už asi neoplatíš, předběhl tě... .. Nicméně můžete se trumfovat, kdo vyhraje---

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.