Nešťastná Krampolová nemá šaty na oslavu: Jirka se opil, bylo mu zle... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nešťastná Krampolová nemá šaty na oslavu: Jirka se opil, bylo mu zle...

Hana Krampolová už zase pije alkohol!
Hana Krampolová už zase pije alkohol! (Foto: Profimedia.cz, archiv Blesku, Martin Pekárek)

Přestože 80. narozeniny má až v červenci, Jiří Krampol je velkolepě slaví už zítra v pražském Rudolfinu. A shodou okolností v ten den slaví 57 let hercova manželka Hanka. Má to ale jeden háček. „Nemám co na sebe, protože Jirka prohýřil noc,“ sdělila Aha! Krampolová.

„Chci být krásná, protože slavíme v úterý oba. Chci oslavence Jirku reprezentovat a vypadat skvěle taky proto, že má přijít i Jirkova třetí manželka Marta,“ vysvětlila hercova žena Hanka. S Krampolem prý byli domluveni, že půjdou nakupovat.

Jenže, Jiří se prý zapomněl na jedné akci dámských kabelek a vrátil se domů až v pět hodin ráno. „Takže celej den prospal, protože mu nebylo dobře, a já nemám šaty ani boty,“ líčí Krampolová, která má prý na nákup narozeninového oděvu pouze dnešní pondělí.

 

„Jirka má teď samé akce, kšefty, natáčení, práci. Snad si na mne ale čas udělá. Mám jasnou představu, co si chci koupit, a potřebuju, aby mně to schválil. Chci se mu líbit,“ vysvětluje Hanka.  Co si dají k narozeninám, prý neřeší. „Dohodli jsme se, že si dáme dovolenou. Tentokrát ovšem až po prázdninách,“ smutní Krampolová. Její manžel Jiří totiž vzal roli v šestnáctidílném seriálu Kameňákov, vycházejícím ze všech filmových Kameňáků, a bude točit celé léto.

 

„Ta jeho role je docela velká, jsem ráda, že ji má, a tak mi nezbývá nic jiného, než se smířit s tím, že se budu v létě pařit v centru Prahy,“ vzdychá Krampolová a dodává: „A můžu vám říct, že to je hrozné. Máme byt v centru bez balkonu, v noci jsou všechny podniky otevřené a nedá se vůbec spát.“



Přečtěte si
6010
18. 6. 2018 • 15:22

Tak ona Hanička nemá ani šaty, ani boty.Nemá co na sebe, protože Jirka prohýřil noc Úsměvné.A v čem chodila do dneška? A koukám, že tam chlastají oba, jednou ty, jednou já.Ti to vedou .

Labello
11. 6. 2018 • 21:26

To je tedy hloupá výmluva! Šaty si mohla jít koupit s kamarádkou, nebo si je objednat z Bonprixu I když silně pochybuji, že se dají pořídit takové, které z nateklé alkoholičky vykouzlí ženu, za kterou by se její partner nemusel stydět. A s láskou a trpělivostí Jirky vůči Haničce už to zřejmě taky nebude tak žhavé, když se někde zdržuje do pěti ráno, prostě raději kdekoliv než se svou ženou doma. A pro člověka v jeho věku, už je takové ponocování na pováženou. Měl by se šetřit. Pan Krampol by si zasloužil důstojnější podzim života.

defakto
11. 6. 2018 • 12:38

... když se stěhovali z Pařížské mohli se odstěhovat někam dál od centra města , kde by byl klid a ted si stěžují , že se tam nedá spát. Krampoul dělá oslavu svých narozenin ve velkém stylu v Rudolfínu , jen aby ta oslava nebyla předčasná , pokud míní točit celé léto v těchto vedrech , nemusí se svých narozenin vůbec dožít !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.