Krampolová zase bumbá a šokuje: Naučila jsem se v tom chodit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krampolová zase bumbá a šokuje: Naučila jsem se v tom chodit!

Hana Krampolová se sklenkou alkoholu.
Hana Krampolová se sklenkou alkoholu. (Profimedia.cz, archiv Blesku)

Je to přesně rok, co manželku Jiřího Krampola (79) zavřeli za zdmi psychiatrické kliniky, protože si namíchala smrtící koktejl prášků a alkoholu. Tři čtvrtě roku potom Hana Krampolová (56) sekala latinu a alkoholu se ani netkla. Najednou ale obrátila. 

„Já se už můžu napít. Nemám to zakázané. Nejsem nemocná,“ řekla překvapivě Aha! Potom si dala s chutí mojito s bílým rumem a pronesla: „V tomhle vedru je to nádherně osvěžující.“ Na detoxu před rokem strávila dva týdny. Tehdy jí lékaři alkohol striktně zakázali a stejně tak nebezpečnou kombinaci prášků na bolest, antidepresiv a prášků na spaní. Hanka tedy poslušně popíjela nealko pivo a brzdila v pilulkách.

 

„Teď už vím, že je nesmím míchat. Naučila jsem se v tom chodit. A taky vím, že na ně nesmím pít, když si je vezmu,“ říká Krampolová. „Z toho vyplývá, že když je v sobě nemám, můžu se klidně napít. Jsem normální zdravej člověk,“ uzavírá celou věc Krampolova žena, která si prý v pohodě dojde koupit i flašku vína.

„Už to není dávno tak, že musím vypít všechno, co je doma. Dám si skleničku, jenom když mám chuť. Víno u nás vydrží klidně týden, když ho tedy nevypije Jirka,“ dodala lakonicky. Přemíry alkoholu se prý už bojí jako čert kříže. „Ten detox byla tak strašná zkušenost, že to už nechci v životě zažít,“ prohlašuje Krampolová.



Přečtěte si
234jarmila@...
14. 6. 2018 • 17:43

Ona se v 56 letech dozvěděla, že se léky nezapíjejí rumem? No to je hovádko a prej učitelka! Houbeles, myla nádobí!

Labello
10. 6. 2018 • 23:24

Iveta B. přes kopírák. Ale pana Krampola je mi líto, na staří si takové závaží, které mu dělá jen ostudu a starosti, nezaslouží. Je za ním kus dobré herecké práce, rozdával spoustu legrace, vypadá, že je to fajn chlap. Snad najde i odvahu, aby Hanu umístil do nějakého zařízení a zachránil tak život sobě i jí. Jiná možnost ani není.

vigela
10. 6. 2018 • 19:34

Prosím, co je zajímavého na paní, která si neumí poradit se svým alkoholismem, že je třeba o ní v nepravidelných intervalech psát?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.