Radim Fiala alias vyléčený alkoholik z Ordinace: Už zase pije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Radim Fiala alias vyléčený alkoholik z Ordinace: Už zase pije!

Alkoholové období jeho postavy se natáčelo několik týdnů v kuse.
Alkoholové období jeho postavy se natáčelo několik týdnů v kuse. (Foto Profimedia.cz, TV Nova)

 Představitel vyléčeného notorika MUDr. Petra Hanáka z populárního seriálu Ordinace v růžové zahradě se v soukromí alkoholu nevyhýbá. Fotoreportéři zastihli Radima Fialu (48) , jak v úmorných vedrech, která trápí celé Česko, zahání žízeň pivem.

 „Seděl s kamarády na zahrádce pražské Malostranské besedy a očividně mu chutnalo,“ prozradil deníku Aha! jeden z kolemjdoucích. Rodák z Brna si rád občas přihne. „Tím, že pocházím z Moravy, tak mám vztah k alkoholu poměrně kladný, protože na Moravě je alkohol součástí kultury,“ přiznal herec před časem. Nikdy jsem s ním ale neměl problém. Nikdy jsem si neříkal, že bych měl ubrat...“ dodal jedním dechem.

Až kvůli seriálu si ale uvědomil, že se to s alkoholem nesmí přehánět. „Ta hranice je tak tenká, že nevíte, na které straně jste. Bavíme se o milimetrech,“ svěřil Fiala v souvislosti se svou rolí vyléčeného alkoholika. Navíc teď hrozí, že jeho seriálový doktor do toho opět spadne! „Nevím, co bude s Petrem Hanákem, teď bude asi truchlit. Doufám, že nezačne zase pít...“ naznačila herečka Klára Cibulková (42), jejíž postavu doktorky Hanákové tvůrci Ordinace nechali zemřít.

Kocovinu zahání čajem
Přestože Radim Fiala tvrdí, že nemá s alkoholem problém, moc dobře ví, co je kocovina. Dokonce ví, jak na ni! „Doporučuju čistící čaj,“ prozradil herec svůj osvědčený recept.

Radim Fiala: Nejdřív jsem Ordinaci odmítl! Nechtěl jsem se odvařit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.