Sestry Krainovy pod tlakem: Sprostá slova a urážky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sestry Krainovy pod tlakem: Sprostá slova a urážky

Krainovky se pustily do internetové války.
Krainovky se pustily do internetové války. (Foto ara)

Chválu a jenom chválu. To by chtěla číst u svých příspěvků na sociální síti Simona Krainová. Kvůli tomu, že používá aplikaci FaceApp, která z pěkné dívky umí vykouzlit sexbombu, dostává modelka palbu od fanoušků. Těm používání tohoto »vylepšováku« přijde trapné. Místo toho, aby se nad komentáři Simona povznesla, rozjela se sestrou útok.

U Simony Krainové je už známé to, že používá »zkrášlovací« aplikace, aby její fotky vypadala lépe. Když ji její fanoušci chválí a píšou, jak je nádherná, je modelka spokojená. Pokud někdo napíše nějaký negativní komentář, a teď není myšlen žádný vulgarismus, ale prosté vyjádření názoru, je oheň na střeše.

„Stačí si jako Simonka stáhnout FaceApp,“ napsala místo pochlebování jedna z uživatelek sociální sítě. Tímto komentářem pak začala instagramová válka sester Krainových. „Ty si stáhni volume, blbko. Asi vím, jak moje sestra vypadá naživo, na rozdíl od některých blbek z Instagramu,“ připsala pod fotku sestra Simony Yvona. „Nechápu, proč vždycky začnete být tak útočné. Kde bylo napsáno něco hnusného, sprostého či urážlivého? Pouze fakt, že byla použita aplikace FaceApp. Předpokládám, že když ji Simča používá, tak se za to nestydí,“ zněla reakce na komentář Yvony.

„Já to taky nechápu, co jste napsala tak strašného, nepřišlo mi to nijak urážející. Někomu, kdo vám za tohle vynadá do blbek a sám neumí napsat správně slovo yetti, se můžete jen smát,“ napsala dle expres.cz  poté další sledující profilu známé modelky. Protiútok zahájila i Krainová, kterou názory lidí nenechaly chladnou.

„Zdravím, možná byste po těch letech v mojí branži a pod věčným dohledem a lupou novinářů a instagramových blbek (to mám na mysli ty věčně reagující a rýpající nakyslé komenty) taky občas někoho poslala do pr... a upřímně jsem dost velká, abych poznala jízlivost. Stačí si stáhnout FaceApp. To je koment z 1. B, ne? A vaše hledání písmena T je ubohost 2. A. Proberte se a žijte si svůj ukázkový život bez chyb. A ano, jedno blbé dloubnutí do mojí ségry potažmo mojí rodiny a poletíte jak špinavé prádlo. Vy také nesedíte u večeře s idiotem, co vás nemusí. A tohle je můj stůl. Takže pardon, hezký den všem milým, nic zlého nepřejícím hejtrům,“ sdílela Simona.

Modelka i její sestra v hádkách na internetu pokračovaly a nebály se používat slova jako „blbka“ či „zoufalka“. Je nepříjemné číst si negativní komentáře, každý z nás rád poslouchá nebo čte jen hezké věci, celebrity by ale přeci jen měly mít více nadhledu. Na druhou stranu chápeme, že nátlak na jejich osobu je silný. Ach ten internet.

 Topmodelka Simona Krainová: Bez botoxu bych neexistovala! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jajas
31. 5. 2018 • 18:56

Jsou to blbky obě. Normální člověk ví, že prostě s léty nelze na sto pro bojovat. A každý ví, že fotka se dá udělat tak, aby to vypadalo bez chybiček, přitom "na živo" vypadá mnohem hůř. Že jí to není blbé, dělat ze sebe na fotkách kočku, když v reálu už prostě vypadá na svůj věk....to nechápu. To jí přeci nikdo neuvěří!

kozinozka
31. 5. 2018 • 15:01

Je k politování, když je smyslem života fyzická krása. Až nebude cvhyt špatka duchovna, tak se Simona povznese nad vrásky. Všichni snad tusíme, jak vypadá člověk mezi 40 a 50 lety./ někdo trochu lépe,než jiný, ale má to své meze/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.