Useknutou ruku si vezl v igelitce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Useknutou ruku si vezl v igelitce

Zraněný jel původně jako spolujezdec v tmavém BMW, to pak parkovalo uvnitř areálu nemocnice.
Zraněný jel původně jako spolujezdec v tmavém BMW, to pak parkovalo uvnitř areálu nemocnice. (Foto Aha! – Romana Vébrová)

Vietnamec (50) s useknutou rukou, kterou měl vedle sebe v igelitce, rozvířil ve středu večer poklidnou hladinu plzeňského života. Vyrojily se spekulace, že je obětí mafiánských praktik. Jenže podle policie jde o pracovní úraz.

Původně volali záchranáře do Blovic k Asiatovi s řezným poraněním ruky. Pak je odvolali a nakonec zdravotníci vyjížděli k muži s amputovanou rukou na Klatovskou třídu, kam mezitím zraněný dojel jako spolujezdec v BMW. Celou cestu si stlačoval pahýl dlaní, aby nevykrvácel. „Šlo o relativně čistý řez, ruka nebyla roztrhaná,“ uvedl mluvčí záchranářů Martin Brejcha.

Zraněného převezl vrtulník na specializované pracoviště do Prahy a vyrojily se spekulace, že mohlo jít o mafiánské vyřizování účtů. Jenže to policie popřela. „Prozatím vše nasvědčuje tomu, že cizinec odstraňoval závadu na balicím stroji, kdy došlo k úrazu jeho ruky,“ uvedla policejní mluvčí Markéta Fialová.

V areálu na okraji Blovic na Plzeňsku se měl Asiat zranit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.