Osudové rozhodnutí Andrey Pomeje: Jde do toho s Jirkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Osudové rozhodnutí Andrey Pomeje: Jde do toho s Jirkou!

Andrea chce Jiřímu pomoci.
Andrea chce Jiřímu pomoci. (Foto ara)

Její rozhodnutí může Jiřímu pomoci! Aspoň v to určitě doufá celá rodina. Andrea Pomeje (30) prozradila, že s Jiřím navštíví psychiatra.

Neváhala ani minutu a souhlasila s tím, že navštíví psychiatra, ke kterému pravidelně dochází Jiří Pomeje (53). Po zdravotních potížích a partnerskému dramatu se jeho psychický stav velmi zhoršil a bývalý dabér se dostal na úplné dno.

„Jirka mi o svých návštěvách u doktora vypráví a naposledy se zmínil o tom, že by doktor Cimický rád mluvil i s jeho rodinou, že by to jejich terapiím mohlo pomoct… Mělo mě to napadnout samotnou už dávno. Třeba si před doktorem dokážeme s Jirkou vyříkat mnoho věcí, které nám pomohou,“ svěřila se Andrea Blesku.

Manželská pauza

Kromě naplánovaného sezení se dýdžejka také rozpovídala o tom, jak to teď s Jiřím momentálně mají a jak je na tom s alkoholem. „Máme prostě v manželství pauzu, a jak to bude dál, se uvidí… Mně Jirka tvrdí, že už nepije. Chci mu věřit. Stejně tak chci věřit, že pomůže, když s ním půjdu k doktorovi,“ dodala.

 AUDIO: Zoufalá Andrea Pomeje: Proč už jsem s Jirkou nemohla dál...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.