Utrpení Andrey Pomeje: Herec prý mlátí na dveře a dělá cirkus | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utrpení Andrey Pomeje: Herec prý mlátí na dveře a dělá cirkus

Jiří Pomeje se pokouší pravidelně dobývat do bytu své expartnerky.
Jiří Pomeje se pokouší pravidelně dobývat do bytu své expartnerky. (FOTO: Instagram, Facebook. Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan, archiv)

Pět měsíců poté, co Andrea Pomeje (30) vyhodila Jiřího Pomeje (53) ze společného bytu, se rozhodla pro radikální rozhodnutí. Slavná dýdžejka podala žádost o rozvod. To se však nelíbí herci, který se podle slov jednoho z hospodských kumpánů přes den ožírá a dokonce se pokouší dobývat do bytu své bývalé partnerky, ve kterém žije společně s jejich čtyřletou dcerou!

Neshody mezi rodiči čtyřleté Aničky neberou konce. Dýdžejka do poslední chvíle doufala, že se Pomeje vzchopí, ale to se nestalo. Andrea o usmíření se zkrachovalým producentem netouží a podala žádost o rozvod. „Již jsem se potkala s právníkem. Nemá smysl to prodlužovat,“ sdělila Andrea expres.cz.

I přesto, že se herec obrátil na Jana Cimického (70), není to nic platné a návštěvy psychiatra neplní svůj účel. „Podle stavů, ve kterých ho vídám, tak bohužel. Léky asi bere, ale v kombinaci s alkoholem to není ideální,“ řekla Andrea expres.cz.

S Pomejem nedošla trpělivost pouze Andree, ale také některým jeho kamarádům. „On není schopný ničeho. Přes den se ožírá, v noci spí. Je to troska. Druhá Bartošová. Pokud ho potkáte a je v pohodě, jde o náhodu. Bere prášky, na ty chlastá a pak má halucinace. Svým chováním táhne Andreu ke dnu,“ řekl expres.cz jeden z Pomejeho bývalých kumpánů.

Herec se dokonce v opilosti snaží pravidelně dobývat do bytu, kde bydlí Andrea s jejich dcerou Aničkou. „Mlátí na dveře a dělá tam cirkus. Pak si to druhý den nepamatuje. Je nespolehlivý a úplně mimo. Ona se pak navenek tváří, že je vše v pořádku, ale není. Nejhorší na tom je, že je zdravý a může chodit do práce. To ale v plánu nemá,“ svěřil se zdroj expres.cz.

Zničená Andrea Pomeje o rozchodu s Jirkou: Udělal mi to, co Bartošové a Kuklové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
16. 8. 2018 • 18:44

raspina antonuis.j je hlupák a ubožák. Naváží se do Andrey, ta podle mne měla s Pomejem velkou trpělivost. On místo, aby si našel práci a žil slušně, tak nejspíše podle jeho kumpánů jen chlastá a dělá problémy. Je to nezodpovědný člověk .

antonuis.j
16. 8. 2018 • 13:09

>Slavná dýdžejka<???????????????? Tahle ošklivá dorota by nebyla ani známá ani slavná, nebýt toho, že si Jiřího vzala! Kdo do té doby tuhle druhou Blanku Matragi znal? Nikdo, curvila se pořád na diskotékách a byla nula a je nula pořád, jen díky Jirkovi pro debilky z bulváru slavná. Jasně že to nemá s ním lehké, on je fakt exot, ale ona je prd a nula a dorota, která nic neumí, nic není a nic neznamená. CUrvu na diskoškách umí dělat každá *** s IQ 100. Jako je tahle šeredná mužatka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.