Hvězda Četnických humoresek po třech operacích mozku: Mluvčí nemocnice promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hvězda Četnických humoresek po třech operacích mozku: Mluvčí nemocnice promluvila!

Ján Sedal
Ján Sedal (Foto Aha! – Zdeněk Matyáš, ara)

Modlitby kolegů a přátel Jána Sedala (70), kterého na ulici brutálně napadl psychopat, byly vyslyšeny! Herec známý ze seriálu Četnické humoresky je po třech operacích mozku a uvedení do umělého spánku z nejhoršího venku.

Z Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně přišla dobrá zpráva. „Pacient je mimo ohrožení života, stále je v péči našich lékařů,“ řekla mluvčí nemocnice Petra Veselá.


Herce v noci 5. května před nonstopem ve Dvořákově ulici v centru Brna napadl dvaatřicetiletý muž kvůli cigaretě. Policie se podle mluvčího Pavla Švába případem dál zabývá a útočník je stíhán ve vazbě pro těžké ublížení na zdraví. „Jde o člověka, který trpí psychickými problémy, údajně má bipolární poruchu a bere prášky,“ prozradil Aha! před několika dny herec a režisér Břetislav Rychlík (59). Svého dlouholetého kamaráda navštěvoval v nemocnici, aby ho co nejvíce podpořil. „Musíme věřit a doufat, že se z toho dostane,“ dodal Rychlík.

Na video s Ján Sedal se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.