Patrasová (62) a Slováček (74): SPOJILA JE SMRT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Patrasová (62) a Slováček (74): SPOJILA JE SMRT

Dáda a Felix smutnili společně.
Dáda a Felix smutnili společně. (Foto Aha! – David Kundrát, Karel Kopáč, Marek Pátek)

Jeden z nejtěžších víkendů má za sebou Dáda Patrasová (62). Musela nechat uspat milovanou kokršpanělku Julinku, protože jí selhávalo srdce. Plakala celá rodina - i Felix Slováček (74). Nevěrného manžela a jeho stále ještě manželku alespoň na chvíli spojila smrt...

Muzikant se vůbec nestyděl za to, že mu věrný pes za roky soužití přirostl k srdci. Její odchod skropil slzami stejně jako jeho žena, dcera a syn. Julča měla prvního května, na den zamilovaných, 11. narozeniny. Už v zimě ji ale trápily zdravotní problémy. „Měla kašel a ten namáhal její nemocné srdíčko,“ svěřila deníku Aha! s pláčem Dáda. Dvakrát denně tehdy podávala fenečce léky a vitamíny a už už se zdálo, že je pejsek z nejhoršího venku.


Dáda štěňátko zahlédla v roce 2007 v České televizi, kde točila svůj pořad pro děti. „Můj známý ji nesl na dlani a když jsem řekla, že je krásná, přitulila se ke mně,“ zavzpomínala s dojetím herečka. A bylo rozhodnuto. Majitelé přitom pejska nechtěli vůbec prodat, obměkčila je až Dádina dcera Anička (22). „Julinka byla nejhodnější člen naší rodiny,“ uzavřela bolestnou událost Dáda. Je vděčná dceři Aničce a synovi Felixovi (34) , že se Julči ujali a na její poslední cestě ke zvěrolékaři ji doprovodili.
Třetí vlčice
Dáda má ještě fenu německého ovčáka Fatty, které jsou tři roky. Je to už třetí »vlčice« v řadě a všechny se jmenovaly stejně.

Na video s Dádou Patrasovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
stalaning
22. 5. 2018 • 08:22

To bude zase v álejích nablito

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.