Agáta Prachařová: Strach z únosu syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Agáta Prachařová: Strach z únosu syna!

Agáta Prachařová měla strach o syna Kryšpína.
Agáta Prachařová měla strach o syna Kryšpína. (Foto herminapress.cz, Greyhound Park Motol, ara)

Expřítel Agáty Prachařové (32) a otec jejího syna Kryšpína se po letech vrátil z exotického Bali do Česka. První kroky hokejisty Mirka Dopity (36) směřovaly právě za jeho synem, kterého viděl naposledy v jeho dvou letech. Modelka přiznala, že po návratu jeho otce měla jisté obavy, aby Dopita syna neunesl.

Modelka nikdy o otci svého dítěte příliš nemluvila a v Kryšpínově životě jako tatínek nehrál zatím velkou roli. Nyní se Dopita vrátil z Bali, kam před lety utekl kvůli problémům se zákonem a dluhy. V Česku se dokonce objevil na seznamu hledaných osob Policie ČR.

Po návratu do Česka chce očividně Dopita zapracovat na roli tatínka, kterou tolik let zanedbával. „On mi zavolal, až když byl tady. Byli jsme ale po celou dobu v kontaktu přes Skype. Kryšpín si s ním telefonoval. On viděl, jak vypadá Kryšpín, Kryšpín viděl, jak vypadá on. Nebyl to takový šok,“ svěřila se Prachařová Express.cz.

První den, kdy se po letech Dopita se synem viděl, proběhl pod dohledem Prachařové. Obavy, jak se bude Dopita ke Kryšpínovi chovat, jsou pochopitelné, osobně se neviděli roky a návrat Dopity byl velkým překvapením. Proto není divu, že Prachařovou prvně napadly ty nejhorší možné scénáře. „Poté, co jsme s Mirkem strávili celý den, tak jsem zjistila, že je normální a že Kryšpínovi nechce ublížit a nechce mi ho ukrást. Byla jsem po tom dni stráveném dohromady v klidu,“ svěřila se Prachařová Express.cz se svou obavou nechat syna s otcem samotného.

I přes prvotní černé scénáře mohla být modelka v klidu. Poté co Prachařová videla, že se o svého syna nemusí bát, dle vlastních slov neměla problém Kryšpína expartnerovi půjčit i na tři dny v kuse. „Každému to přijde do myšlenek. Všichni vědí, že je Kryšpín na mě hodně fixovaný, což je pochopitelné. Po domluvě jsem byla v klidu,“ řekla modelka Express.cz.

Zatím není jisté, jak dlouho se Dopita v Česku zdrží. Za těch pár dnů co je v Česku, se stihl kromě setkání se synem také oženit se svou partnerkou Terezou Halodovou. Pokud by se chystal vrátit zpět na Bali, bude muset s přítomností syna počítat pouze za doprovodu bratra Prachařové. „Leda za dohledu mého bratra Vincenta, který by tam jel na dovolenou. Bali je dost daleko. Řekla jsem mu ale, že tam v patnácti letech může letět klidně na dva měsíce,“ řekla Prachařová Express.cz.

 Agáta o svatbě svého exsnoubence Dopity: Tajná domluva!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.