Josef Carda: Vážný úraz! Šlo mu o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Josef Carda: Vážný úraz! Šlo mu o život!

Josef Carda
Josef Carda (Foto Aha! – Pavel Machan)

Herec a bavič Josef Carda (62) se v pořadu Tenký led Dany Morávkové svěřil s velmi vážným úrazem, ze kterého se poměrně dlouho léčil.  Po pádu z třímetrového stromu se málem udusil vlastní krví a šlo mu doslova o život.

„Nevím, co mě to napadlo. Vzal jsem si gumové holínky, ve kterých nejde ohnout noha, nejdelší osmipříčkové štafle a šel česat hrušky, abych si je mohl naložit na domácí hruškovici. A teď říkám: Ty hrušky nahoře jsou nejlepší, ty musím utrhnout. Vylezl jsem proto v těch holánkých na vršek štaflí, natáhl se a už věděl, že je to špatně,“ popsal Carda situaci v pořadu Tenký led.

„Vylítly mi nohy, štafle spadly, ale vlastně mi zachránily život, protože jinak bych spadl na beton. Takhle jsem dopadl přesně na štafle a o ně se zlomil. Ztratil jsem vědomí, a když jsem probudil, olizoval mě pes, který do té doby strašně štěkal,“ vzpomínal herec v pořadu Tenký led. „Manželka o mně nevěděla. Nakonec jsem se doplazil do baráku, manželka mi řekla, že viděla něco chrčícího, byl jsem úplně bílej a lapal po dechu,“ řekl Carda v pořadu Dany Morávkové Tenký led. Hercova manželka ihned zavolala sanitku a ta Cardu odvezla do nemocnice. „Měl jsem zlomený čtyři žebra a propíchnutou plíci. Byl jsem čtrnáct dní ve špitále a pak doma. Žebra nešla zpevnit, takže jsem tři měsíce nemohl kašlat, smát se nebo si číst. Lezlo mi to na mozek, pořád jsem se tím zabýval. Bylo to šílený!“ dodal herec v pořadu Dany Morávkové Tenký led.

 Na video s Josefem Cardou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.