Pawlowská to slízla: Odpad a propadák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pawlowská to slízla: Odpad a propadák!

Pawlowská si z kritiky vůbec nic nedělá.
Pawlowská si z kritiky vůbec nic nedělá. (Foto: Herminapress.cz)

Když se Halina Pawlowská dozvěděla, že je zájem o natočení filmu podle její knihy, byla radostí bez sebe. Autorka čekala obrovský ohlas a pozitivní kritiku, protože je na svůj příběh hrdá. To se ovšem nestalo a negativního hodnocení jen přibývá.

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, o tomto filmu je řeč. Dle kritiků a hodnotících na filmovém portálu je snímek totální propadák a někteří dokonce zvolili hodnocení “odpad“. Na známé online stránce má film pouhých 29%. Halina Pawlowská si z neúspěchu nic nedělá, spíš si ho ani nehodlá přiznat. Je totiž přesvědčena, že film boduje.

„Já se kritiky a kritikami otrávit nenechám. Víte proč? Jezdím se svou talk show po republice a ohlasy na film jsou vesměs všechny hodně pozitivní. To mě samozřejmě velmi těší. Takže to, co píší takzvaní odborníci, moc nechápu. Pokud bych si měla brát k srdci, že to někde na internetu dostalo špatné hodnocení a jsou tam i lidi, kteří to ani neviděli, nemohla bych dělat nic,“ řekla Sedmičce bývalá moderátorka pořadu Banánové rybičky.

Hodila to na Renče

Pawlowská si dokonce možná myslí, že na neúspěchu má vinu spíše režisér Filip Renč, a ne příběh, který má být jakousi reminiscencí života samotné Haliny. Kritiku si k tělu jednoduše nepouští.

„Ano, je možné, že pro některé ty »kritiky« může být rozhodující jméno režiséra a Filip Renč nemusí všem sedět. Nicméně já jsem si ho vybrala proto, že ho považuji za velmi talentovaného a schopného člověka, a my jsme se do té doby pracovně nikdy nesešli. Známe se samozřejmě jako kolegové z branže, ale vyloženě přáteli jsme nikdy nebyli,“ dodala spisovatelka s tím, že s Renčem měla časté názorové střety.

 Hádejte, pro jakého chlapíka teď Halina Pawlowská doma vaří

Video se připravuje ...



Přečtěte si
malavelka
9. 4. 2018 • 16:45

Vždyť to slovo samotné obsahuje "klam", a reklama je o klamu,který znovu a znovu demonstruje a servíruje v různé verzi.

xcarodejka
9. 4. 2018 • 16:42

Milá Halino, ignorujte hlupáky, jelikož nic jiného asi ani nezbývá. Napsala bych něco na téma " Jak bojuju s reklamami". Já například nekupuju to, co se reklamuje, ale koupím levnější a asi lepší.. Reklamované zboží je drahé, a kupující reklamu zaplatí. Dobré zboží se reklamuje samo, vždy se oněm dříve nebo později dozvíme.

stekajicikocka
9. 4. 2018 • 16:37

Proč jsou reklamy tak hlasité? Jakoby bylo všude málo rámusu... a jejich obsah už asi málokdo vůbec vnímá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.