Halina Pawlowská má sice velký dům, ale...Chybí jí soukromí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Halina Pawlowská má sice velký dům, ale...Chybí jí soukromí!

Moderátorka a spisovatelka občas naříká.
Moderátorka a spisovatelka občas naříká. (Profimedia.cz)

Krásný třípatrový dům v pražském Podolí si Halina Pawlowská (63) nemůže vynachválit. Má tam úžasný výhled na Prahu, vlastní výtah, ale hlavně celou rodinu pohromadě. Právě v tom je ale někdy kámen úrazu!

Moderátorka obývá vrchní patro, uprostřed žije její dcera Natálie (37) s manželem a synem, přízemí obývala její maminka. Teď tam pobývá Halinin partner Karel Czaban (69). Někdy je tam proto pěkně rušno, až z toho spisovatelka chytá nervy.


„Zrovna teď jsem tam řvala – bože můj, to nemám ani pět minut na to, abych tady byla sama a mohla se obléknout?! Furt tam někdo je. Vnuk tam vtrhl, zeť šel najednou na terasu, i když tam normálně nechodí. Dcera tam něco pištěla,“ posteskla si paní domů. „Chvilku jsem naříkala, ale mám je ráda,“ svěřila se Halina na křtu své knihy Díky za fíky. Ta pojednává o jedné ženě a dvou milencích. „Do určité míry jsem čerpala z osobního života,“ prozradila Pawlowská s úsměvem.

Hádejte, pro jakého chlapíka teď Halina Pawlowská doma vaří:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.