Zoufalá Klára Issová (38): Takhle ji zohyzdil Renč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zoufalá Klára Issová (38): Takhle ji zohyzdil Renč!

Šokující proměna Kláry Issové (38). Režisér Filip Renč (52) se na ní opravdu vyřádil!
Šokující proměna Kláry Issové (38). Režisér Filip Renč (52) se na ní opravdu vyřádil! (Foto pro Aha! – Miloš Schmiedberger, ara)

Takhle jste Kláru Issovou (38) ještě neviděli!  Vytahané tepláky, v každé ruce plechový kýbl odpadků a na obličeji pleťová maska, v níž vypadá jako zombie. Režisér Filip Renč (52) se na ní opravdu vyřádil! 

Křehká plavovláska mohla rovnou zapomenout na hedvábné róby, ve kterých s oblibou pózuje na rudých běhounech. Místo nich vyfasovala třeba chalupářský ohoz a ukoptěná se zelenou maskou a slupkami od okurek přes obličej tahala těžké kýble. A i když Klára v soukromí vůbec nepije, tentokrát musela vzít sem tam do ruky i sklenici vína.

V komedii Zoufalé ženy dělají zoufalé věci podle knížek Haliny Pawlowské (62) mohla rovnou zapomenout i na cudnost a před štábem si střihla také několik postelových kousků.

„Vždy žádám, aby tam při takových scénách bylo co nejméně lidí. Milostné scény mi nevadí, ale určitý komfort vyžaduji,“ prozradila. Největší rozpaky ze své role ale musela mít Aneta Krejčíková (26). Přestože se hvězda Tváře nechala několikrát slyšet, že už ji nebaví být jen za prsatou blondýnu, nebylo jí to nic platné. Jednou ji kostyméři navlékli do smyslného korzetu s bičíkem, podruhé do upnutých šatů s obrovským výstřihem. „Jsem herečka, takže pohoda. Je potřeba brát to s humorem,“ omlouvala to Aneta.

Odnesli to i ostatní

Renč se vyřádil také na dalších hercích. Zdenka Procházková (91) alias filmová Lída Baarová vyfasovala brýle, ve kterých připomíná obrovskou masařku. A vyhlášený filmový elegán Jiří Dvořák (50) natáčel v tílku, mikině od teplákové soupravy a k tomu všemu měl obočí à la Brežněv.

Na video s Klárou Issovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vfberan
27. 12. 2017 • 19:38

ta je ošklivá od přírody, tam není co přidat. prostě ošlivka a bude hůř.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.