Lindu a Filipa svedla seznamka: Z hostivařských nudistů jsou hvězdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lindu a Filipa svedla seznamka: Z hostivařských nudistů jsou hvězdy!

Pro páreček je nahota životním stylem.
Pro páreček je nahota životním stylem. (Instagram/nakedtogether)

Linda (29) a Filip (32) se seznámili prostřednictvím seznamky. Poprvé spolu navštívili nudistickou pláž a naprosto této životní filozofii propadli. V současné době už se nesvlékají u Hostivařské přehrady, ale přestěhovali se do Austrálie. Jejich účet na Instagramu sledují desítky tisíc lidí.

„Poprvé jsme šli na nudistickou pláž až spolu a uvědomili jsme si, že nahota je nejvyšší stupeň svobody,“ prozradila Linda deníku Daily Star. Jejich účet na Instagramu Kaked Together (Spolu nazí) už má téměř 50 tisíc fanoušků.

„Chceme sdílet náš nahý životní styl s lidmi všeho věku a propagovat nudismus jako přirozený a sebevědomý způsob života,“ vzkázal Filip. „Kdyby to šlo, jsem nahá pořád, při jakékoliv činnosti,“ dodala Linda s tím, že nudisté jsou přátelští a bezstarostní lidé.

Prostřednictvím Instagramu se pochlubili i tím, že do jejich party přibude přírůstek. „Nejmladší nudista v partě,“ doplnili ke snímku, kde Filip dává Lindě pusu na těhotenské bříško.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.