Pomeje poprvé od operace: Srdceryvná zpráva pro fanoušky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Pomeje poprvé od operace: Srdceryvná zpráva pro fanoušky

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje (Daniel Černovský)

Jiří Pomeje (53) od 26. prosince leží v nemocnici, kde podstoupil náročnou operaci, při níž mu lékaři odebrali hrtan a hlasivky. Po zákroku herec komunikuje se svou manželkou Andreou (29) prostřednictvím papíru s tužkou. Nyní se Pomeje rozhodl kontaktovat i své fanoušky a přes sms poslal svým příznivcům dojemnou zprávu.

„Ahoj přátelé, zdravím všechny, co mně nebo Andy píšete a podporujete. Chtěl bych vám všem poděkovat, hlavně doktorům a sestřičkám, kterým vděčím za to, že ještě žiju,“ vzkazuje Jiří všem, kteří ho v jeho těžkém období podporují a drží mu palce.

Hercův zdravotní stav se v posledních dnech výrazně zlepšil, byl převezen z ARO na JIP, sám si zajde do koupelny a čiperně chodí po pokoji. I přes zlepšení nemá Pomeje stále vyhráno, ale to nejhorší, jak se zdá, má za sebou. „Kufry z nemocnice si zatím ale nebalím. Mějte pokoru ke svému zdraví, protože život se vám někdy může obrátit vzhůru nohama, jako teď mně. Váš Jirka,“ dodal herec.

 Na video s Jiřím Pomejem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
britva
26. 1. 2018 • 13:01

hlavně měl poděkovat tomu idi.otovi, co mu poradil tu hladovku najednou děkuje doktorům a sestrám, jeliman. když mu to říkali už na začátku, tak dělal chytráka a to ozařování si taky mohl ušetřit a už by byl pomalu v pohodě. teď bude čekat rok než se trochu srovná. hlavní je, že mu dá Pásek roli němého školníka v komedii, tak na to se fakt těším, co tam předvede, komik

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.