Pomeje po převozu na JIP: Dojemný vzkaz manželce Andree | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pomeje po převozu na JIP: Dojemný vzkaz manželce Andree

Manželka Andrea dostala od manžela krásný vzkaz.
Manželka Andrea dostala od manžela krásný vzkaz. (Foto Aha! – Martin Přibyl, Karel Kopáč, ara)

Uběhlo pět dnů od náročné operace rakoviny hrtanu, při které herec Jiří Pomeje (53) přišel o hlas. Přestože nemůže mluvit, rozhodně nezahálí a se svou manželkou Andreou (29), která mu je největší oporou komunikuje a dokonce velmi optimisticky.

„Když za Jirkou přijdu, normálně si povídáme. Já mluvím, on píše na papír a jde to skvěle,“ prozradila Andrea Blesku. První věta, kterou Pomeje napsal po narkóze své manželce, byla plná lásky a Andreu velmi dojala. Zpráva zněla:“Lásko, to zvládneme!“

Pomeje dostal blok s tužkou od lékařů poté, co byl převezen z ARO na JIP v pražské Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích. Herec po operaci kromě komunikace udělal také velký pokrok v pohybu, chodí už čiperně po pokoji a sám si zajde i do koupelny. „Je to úplně jiný člověk. To když ho tady hospitalizovali před operací se zápalem plic, tak se mi z pohledu na něj hrnuly slzy do očí,“ přiznala Blesku Andrea. Podle jeho manželky má na hercův zdravotní stav velký vliv také psychika. Poté, co se Pomeje rozhodl pro operaci, ulevilo se mu a získal sílu bojovat. „Mám z Jirky opravdu radost. Zatím vypadá všechno růžově. Jen se modlím, aby nenastaly nějaké komplikace! To se klidně po tak závažném zákroku může stát…“ řekla Blesku Andrea. Andrea svému manželovi pořídila SIM kartu s novým číslem, které poskytla pouze hercovi kamarádovi, filmovému producentovi Pavlu Páskovi (50). „S ním si Jirka píše neustále. Úplně žasnu, jak najednou umí psát dlouhý esemesky,“ prozradila Blesku jeho manželka.

 Na video s Jiřím Pomejem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
britva
24. 1. 2018 • 22:27

proč Pomeje neprodá blesku nějaký selfíčka ze špitálu s detailem na toho slavíka. že by nepotřeboval peníze ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.