Exkluzivně Anděl Páně 3: O čem to bude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exkluzivně Anděl Páně 3: O čem to bude!

Dvořák, Strach a Trojan jsou už nerozlučná trojka.
Dvořák, Strach a Trojan jsou už nerozlučná trojka. (Foto Aha! – Dana Kolářová a ČT)

Neuvěřitelných 127 milionů korun, které v kinech vydělala pohádka Anděl Páně 2, přinutilo režiséra Jiřího Stracha (44) k úvahám o natočení pokračování. Už dokonce ví, o čem bude.

Poté, co se stalo pokračování pohádky o andělu Petronelovi a čertu Uriášovi nejvýdělečnějším filmem české kinematografie, režisér konečně svolil k třetímu dílu. „Ano, myšlenka na pokračování tam je,” prozradil Strach. „Mám nápad na to, co by se stalo, kdyby Ježíšek utekl z nebe, ale protože ještě nenastal druhý příchod Krista, v nebi by vypukla panika,“ řekl v rozhovoru pro Radiožurnál.

Miliony, které film letos v kinech vydělal, ho ale paradoxně brzdí ve velkých přípravách. Kvůli tomu, že dvojka byla takovým kasovním trhákem, má strach, že by se na pokračování mohla chtít přiživovat spousta lidí. „To nechci, ani nemůžu dopustit. Do prvních dvou dílů jsme šli s pokorou, nešlo nám o to vydělat peníze, ale udělat dobrý film,“ svěřil režisér. S dalším natáčením by byl prý konečně maximálně spokojený i se vzhledem představitele Jiřího Dvořáka (50) a Ivana Trojana (53). „Nejprve jsem myslel, že by anděl a čert měli být mnohem starší. Pak se objevila tahle skvělá dvojka, a nakonec mi oba kluci pomalu stárnou do mé původní představy,“ dodal se smíchem Strach.

Na video s Jiřím Strachem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zvonekdozahrady
23. 12. 2017 • 11:23

Mohl by tam hrát Drahoš, nejlépe jak se smaží v pekle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.