Nevěsta Něrgešová: Už se hroutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nevěsta Něrgešová: Už se hroutí!

Přestože nyní zažívá Laďka Něrgešová jen samé příjemné starosti okolo veselky, občas se z nich zhoutí, nebo se jí dělá nevolno.
Přestože nyní zažívá Laďka Něrgešová jen samé příjemné starosti okolo veselky, občas se z nich zhoutí, nebo se jí dělá nevolno. (Aha! – Marek Pátek, TV Prima)

PRAHA – Už jen dvakrát se vyspí a bude paní Pleslová! Moderátorka a herečka Laďka Něrgešová (31), kterou proslavily první dvě řady »novácké« soutěž Česko hledá SuperStar, a jež v současné době hraje v »primáckém« seriálu Velmi křehké vztahy Dagmar Lacinovou, se v sobotu vdává.

Už jen dvakrát se vyspí a bude paní Pleslová! Moderátorka a herečka Laďka Něrgešová (31), kterou proslavily první dvě řady »novácké« soutěž Česko hledá SuperStar, a jež v současné době hraje v »primáckém« seriálu Velmi křehké vztahy Dagmar Lacinovou, se v sobotu vdává. A patřičně to prožívá! Jejím mužem se stane zástupce šefredaktora Lidových novin Jaroslav Plesl (34).

„Jasně, že mám nervy na pochodu, ale kdo by neměl,“ svěřila se deníku Aha! Laďka, které navíc na poslední chvíli odřekl fotograf a vizážista. A co říká na klepy, že by měla být těhotná? „Z návalu svatebních příprav jsem měla žaludeční potíže a nebylo mi dobře, tak jsem si pro jistotu udělala test, ale těhotná zatím nejsem,“ dodává Laďka, která by si ale miminko brzy přála.

A svatební cesta? „Vyrazíme s mužem hned v neděli na cestu po Evropě. Chceme se zastavit v Toskánsku, Monte Carlu a v dalších městech. Moc se těším, ale zároveň nechávám svatební cestě volný průběh. Důležité je, že budeme spolu,“ říká Laďka.

Nevěsta bude mít na sobě šaty od módní návrhářky Jarky Sedláčkové a určitě prý nebude mít závoj. „Nechci závoj, protože ta záclona na hlavě to celé kazí,“ řekla nám se smíchem Laďka. S tím, že se bude oddávat na rozkvetlé zahradě. „Detaily si raději nechám pro sebe,“ dodala tajemně Laďka Něrgešová.

Deník Aha! nebude na svatbě populární moderátorky v sobotu chybět a pozvání máme i na přísně uzavřený večírek! Jak veselka proběhla se dočtete už v Nedělním Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.