Slováčková přání táty nesplnila: Dělá se mi zle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slováčková přání táty nesplnila: Dělá se mi zle!

Anička Slováčková
Anička Slováčková (Foto Aha! – M. Pátek, Herminapress.cz)

Rodiče mají ohledně kariéry svých ratolestí představy různé. Někdy se jejich přání splní, nastávájí ovšem situace, kdy potomek vyřkne rezolutní "NE". A přesně tohle nastalo v rodině Felixe Slováčka (74) a Dagmar Patrasové (61) s jejich dcerunkou Aničkou.

„Je to hezký pocit, když víte, že vaše návštěva a dárky udělají dětem radost. Nevím, jaké to je ležet v nemocnici, nikdy jsem v nemocnici nemusela zůstat, bohudík. Protože, co se týká doktorů, tak mě vždycky jako malou holku chytil hysterák. Pamatuji si, že asi ve třech letech jsem se křečovitě držela zábradlí a naši mně tahali za nohy a nemohli mně dostat k lékaři. Pak se to zlomilo a začalo mně to zajímat. Dokonce táta chtěl, abych šla studovat medicínu. Jenže já nemůžu vidět cizí krev, dělá si mi zle," přiznala Anička Slováčková (22) na křtu kalendáře soutěží Muž roku a Batist Nej sestřička v pražské Nemocnici Na Bulovce. A samozřejmě se tady jen nekřtilo, známé tváře potěšily malé pacienty chirurgického oddělení i drobnými dárečky.

Dcera Patrasové a Slováčka o krizi rodičů! A za co může její chůva?

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.