Oceněná Helena Vondráčková (70): Róba s diamanty za 100 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Oceněná Helena Vondráčková (70): Róba s diamanty za 100 000 Kč!

Helena Vondráčková zapózovala Aha! ve Vladislavském sále krátce před zahájením slavnostního aktu.
Helena Vondráčková zapózovala Aha! ve Vladislavském sále krátce před zahájením slavnostního aktu. (Foto Aha!: Martin Přibil, Tonda Tran, archiv Heleny Vondráčkové)

Svůj velký den zahájila venčením fenky Elsy! Dala si dobrou snídani a pak už se Helena Vondráčková (70) pustila do příprav na slavnostní předávání státních vyznamenání u příležitosti oslav 99 let samostatného Československa na Pražském hradě.

„Můj vizážista Zdenda Fencl mě učeše a nalíčí tady doma. Přijela i moje dvorní návrhářka Taťána Kovaříková, která mi speciálně pro slavnostní večer na Pražském hradě zhotovila šaty,“ prozradila Helena. „Na světle jsou černé, pod reflektory tmavě modré. A jsou doplněné pravými diamanty,“ doplnila zpěvačka. Podle námi oslovených odborníků se cena takových šatů může pohybovat okolo sta tisíc korun.


Lehká nervozita
Ve vile Heleny Vondráčkové panovala v době příprav na slavnostní galavečer lehká nervozita. „Abychom vše stihli. Zdenda mi ještě bude dělat novou barvu na vlasy, další čas zabere líčení a česání. To víte, musí mi namalovat zpěvačku na obličej,“ smála se Vondráčková, která ještě během toho všeho stihla nakrmit psa i kočku, kterou doma mají. „Jen doufám, že mi Míca neskočí na šaty a nepotrhá je. Ona je taková hodně hravá,“ strachovala se. U Heleny nervozita způsobila, že během dne málo jedla. „To se mi stává i jindy, když toho mám hodně. Ale to doženu,“ prohlásila popová legenda.

Řidič jim to jistil...
Na Hrad dovezl Helenu s manželem před 18. hodinou osobní řidič. „Večer nás opět vyzvedne a odveze domů, takže si můžeme dát sklenku něčeho dobrého,“ řekla zpěvačka, které prezident Miloš Zeman (78) udělil medaili Za zásluhy 1. stupně za zásluhy o stát v oblasti umění. „Moc si toho vážím a beru to jako ocenění mé dlouholeté práce,“ dodala Vondráčková.

Zeman předal metál Troškovi, Heleně Vondráčkové, Sáblíkové i Nohavicovi

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.