Neckář (71) na pohřbu kamaráda: Pekelný poprask! Zákazy vstupu pro celebrity... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Neckář (71) na pohřbu kamaráda: Pekelný poprask! Zákazy vstupu pro celebrity...

Ota Petřina (†66) nevystupoval jinak, než v šedivých, černých nebo bílých tílkách.
Ota Petřina (†66) nevystupoval jinak, než v šedivých, černých nebo bílých tílkách. (Foto Aha!: Karel Kopáč, ara)

Stál po boku takových hvězd, jako je Helena Vondráčková (68), Marta Kubišová (72) či Petra Janů (62). Psal pro ně písně, doprovázel je na kytaru. Na poslední rozloučení s Otou Petřinou (†66) ale ani jedna z nich nedorazila. Dorazil jen Václav Neckář (71) s bratrem Janem (66). Jak to?

„Jsem doma. Kdybych věděla, že to je dneska, samozřejmě bych přišla. A moc ráda,“ řekla včera deníku Aha! Vondráčková. „Jémináčku, kdy ten pohřeb má? Samozřejmě, že přijdu... Ono už to bylo? Aha, tak to mě mrzí! Mě ale nikdo nepozval,“ reagovala Kubišová na dotaz, proč se posledního rozloučení nezúčastnila.

„Kdybych byla pozvána, určitě bych si to zařídila,“ komentovala Janů, která byla stejně překvapená jako její kolegyně. „Moc se omlouvám Heleně, Martě i Petře! A moc si vážím toho, že by přišly, ale my jsme chtěli pohřeb jen v kruhu rodinném,“ vysvětlila Aha! vdova Hana Petřinová »zákaz vstupu« pro celebrity. S fenomenálním kytaristou se tak ze známých osobností přišli rozloučit »jen« bratři Neckářovi, kteří už léta patří do rodiny.

A taky členové kapely Chinaski v čele s Michalem Malátným (45). Syn zesnulého Ota Petřina ml. (30) je totiž jejich bubeníkem. Doprovázela ho těhotná manželka. Vnoučete se Ota Petřina, který zemřel 11. července zřejmě na rakovinu plic, bohužel nedočkal...



Přečtěte si
eisenbieger
19. 7. 2015 • 10:39

jeee parta kde byli jedinci i estebaci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.