Zpověď Heidi Janků (54): PROČ JSEM SI NEVYZVEDLA URNU... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zpověď Heidi Janků (54): PROČ JSEM SI NEVYZVEDLA URNU...

Janků by ráda měla vše již za sebou.
Janků by ráda měla vše již za sebou. (Foto Aha! – Marek Pátek, Robert Klejch, Martin Pekárek, Alexandr Malachovský)

Přesně 41 dnů od smrti hudebníka Ivo Pavlíka (†84) se definitivně rozhodla. Heidi Janků (54) svého milovaného manžela pohřbí v urně doma na zahradě v pražské Uhříněvsi.

„Myslím, že to bude tak nejlepší! Tady to Ivoš moc miloval, určitě by byl rád,“ svěřila deníku Aha! stále uplakaná zpěvačka s tím, že manželovo uložení do hrobečku proběhne co nejdřív.

„Není s čím otálet. Ivoše jsem si stále nevyzvedla, nemám sílu mít urnu doma. A ráda bych to všechno měla rychle za sebou, takhle nejsem schopna se vůbec ani pokusit znovu se nadechnout. Pětadvacet let společného života nejde jen tak vymazat,“ poznamenala zkroušeně Heidi, která teď musí kvůli hrobečku trochu upravit zahradu.

Syn souhlasí
O tom, kde bude její manžel pohřben, se samozřejmě domlouvala s jeho synem Adamem Pavlíkem (42). „Já to nechávám plně na Heidi, ta teď s tátou prožila čtvrtstoletí,“ podotkl Adam, který v průběhu pěti měsíců přišel o tátu i mámu Věru Špinarovou (†65).

„Adam je na tom mnohem hůř. Přijít najednou o oba rodiče je strašné. Vím a stále si to říkám, že manžel měl už na to věk, umírají daleko mladší lidé... Přesto se s tím stále nedokážu vyrovnat,“ posteskla si Heidi.

Uvažuje o psovi
Zpěvačka má rozhodně ještě věk na to, aby si našla partnera a žila další krásný život. Teď o tom ale nechce ani slyšet. „To si myslím, že nedokážu. Možná, až bude po všem, popřemýšlím, že bych si pořídila pejska. Toho jsme neměli nikdy, protože Ivoš se bál, abych čtyřnohému členu rodiny nevěnovala víc pozornosti než jemu,“ pousmála se trochu Janků.

Momentálně prý nemá myšlenky ani na práci. „Opravdu ne, kdybych neměla dávno dopředu nasmlouvaná vystoupení, tak nepracuju. Moc doufám, že mne ta letargie přejde. Musí,“ řekla odhodlaně zpěvačka, která se už teď bojí Vánoc. „Nebudu ani náhodou doma! Budu objíždět příbuzné! Naštěstí jich mám hodně,“ dodala.

Chtěl rozptýlit u Perlovky!

Pavlík byl nejen muzikant, ale také velký šprýmař. „Ivoš mi vždycky říkal, že chce být rozptýlen na Národní třídě, protože tam bude mít blízko jak za holkama do Perlovky, tak do Národního divadla,“ prozradila Heidi. Toto přání manželovi splnit nemůže...

Na video s Heidi Janků se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
21. 9. 2017 • 16:38

Taky chci být spálenej, popel zahrabat na zahradu a na něm vysadit jabloň. Ať si děti užijou.

dandova
21. 9. 2017 • 12:02

Má nasmlouváno. Kdo si tohle pozve.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.