Heidi Janků v obavách o manžela: Kolaps Ivo Pavlíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Heidi Janků v obavách o manžela: Kolaps Ivo Pavlíka!

Heidi Janků s manželem Ivo Pavlíkem
Heidi Janků s manželem Ivo Pavlíkem (Foto: D. Malík, D. Černovský)

Od oznámení smrti Věry Špinarové (†65) se Heidi Janků (54) bála, jak zvládne pohřeb své kamarádky. Když nastal tento den, přidal se i strach o manžela Ivo Pavlíka (83). Pár hodin před obřadem se náhle zhoršil jeho zdravotní stav!

Vzala si prvního manžela Věry Špinarové Ivo Pavlíka, staly se z nich velké kamarádky. Pojilo je obrovské přátelství. „Hrozně jsem se pohřbu bála, ten týden byl tak strašný, že si to jen málokdo dovede představit,“ prozradila Aha! včera Heidi, která v sobotu na pohřbu nebyla schopna téměř na nic reagovat. Ve tváři měla vepsaný smutek. „Moc jsem se bála o manžela. Na pohřeb měl původně jít, to se ale změnilo tím, jak se stupňovaly emoce,“ svěřila se Heidi.

„Noc před pohřbem se Ivošovi udělalo špatně a opravdu jsem se o něj bála. Proto přišlo rozhodnutí, že bude lepší, když na pohřeb nepůjde. Navíc ho ještě ráno začal bolet žaludek,“ popsala důvod, proč Pavlík nepřišel na poslední rozloučení se exmanželkou. „Ráno jsem řešila, kde manžel bude, když půjdeme na pohřeb. Pak jsem ho odvezla ke své tetě, kde si spolu zapálili svíčku a na Věrku mysleli,“ popsala dramatickou sobotu Janků. Okamžitě po obřadu spěchala za manželem, udělalo se mu líp, a tak jej vzala za rodinou na smuteční kar.

 

S Věrou Špinarovou se přišly rozloučit tisíce lidí. 



Přečtěte si
-bello-
3. 4. 2017 • 23:32

Hm, tak Pavlík dostal průjem a zkolaboval Kecaj.Pavlík mi připomíná vizáží Babiše. A je stejně tak i podlej a hnusnej .Načančaná tam jela proč ? Asi jakože step matka

bursik
3. 4. 2017 • 19:13

dutchschulz a jeste hur nez pasak udaval Stb vsechny kolem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.