Královské děti Polsko nebaví, Kate: Musíme udělat nové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Královské děti Polsko nebaví, Kate: Musíme udělat nové!

královská rodina na návštěvě v Polsku
královská rodina na návštěvě v Polsku (profimedia.cz)

Dlouhé hodiny v letadle a autě, cizí prostředí a spousta divných lidí, kteří mluví nějak divně... Cestování baví málokteré děti. Ale anglická princátka George (4) a Charlotte (2) si holt musejí zvykat.

William a Kate (oba 35) se vydali do Polska vylepšovat pověst Británie pošramocenou brexitem, následně se přesunou do Německa. Aby vypadala návštěva ještě lépe, vzali i děti. Zejména princ George neměl na oficiality ve Varšavě evidentně náladu. Jistě se už nemůže dočkat, až se vrátí domů a oslaví narozeniny; v sobotu mu budou čtyři.

Táta mu musel domlouvat, ať se chová, jak se na budoucího krále sluší a patří.
Podobně se upejpala i Charlotte, ale přece jen se před objektivy odhodlala aspoň k nesmělému zamávání. Musela ji máma hodně přemlouvat?
Nepovedený dar
Náladu královským dětem nezlepšil ani oficiální dar: nový »šumící medvídek« Whisbear sice v Polsku dostal ocenění hračka roku, ale i Charlotte už vynález pro uspávání miminek poněkud přerostla. A tak se Kate s úsměvem otočila na Willa: „Holt budeme muset mít další děti.“

Na otevřenou zpověď prince Williama se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.