Patrasová a Slováček: Rozvod nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Patrasová a Slováček: Rozvod nebude!

Felix Slováček ml. je podruhé otcem.
Felix Slováček ml. je podruhé otcem. (Michaela Feuereislová)

Krize, krize, krize nebo nic? Patrasová (61) stále bydlí ve vinohradské vile se svým manželem Felixem, i když on to stále táhne s milenkou Gelemovou. Kromě toho, že spolu bez větších problémů bydlí, bez větších problémů spolu i prý komunikují a Felix se o Dádu stará. Když Patrasová kvůli soutěži Pevnost Boyard musela jet na letiště, Felix se angažoval a odvezl ji a dokonce pro ní po soutěži i přijel!

Kvůli Dádě si i Felix přivstal, takže lhostejná mu určitě nebude. Přivezl ji na letiště krátce po páté hodině ranní, aby se mohla vydat na cestu do Francie, kde si zabojovala v Boyardu. Taxikáře dělal Patrasové i při jejím příletu do Prahy.

,,My se teď s Felixem máme dobře,“ řekla Patrasová, která je momentálně s manželem spokojená. Slováček to ale prý hraje na obě strany. Před manželkou pomlouvá milenku, před milenkou manželku. Každopádně známý hudebník jednu zásadní informaci řekl jak Patrasové, tak Gelemové – rozvádět se nechce a nebude.

Na video s Dádou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
-bello-
2. 7. 2017 • 23:34

V 5 ráno by mě nedostal s postele nikdo ! Ani s pistolí u hlavy.Nějaká Pevnost Boyard taky ne ! A proč by se měli rozvádět ? Gelemovou mají pod kopcem v jejím 2+kk u Nákladového nádraží.Ta na ně nevidí a má sama co dělat.V Garden Towers bydlí z 70 % Rusové, Kazaši, Turkménci, Ukrajinci, Uzbekové atd. , prioritně jim tam prodávala byty Lekvi - ruská společnost a přetahovali se s Central Group. Naproti má Gelemová výhled na " Zižkovský Manhattan", který je Rusů naprosto celý .Sídlí tam i jejich Lekvi. V době, kdy to Gelemová kupovala byly nejhezčí byty dávno pryč.Prodávaly se před 2 lety. Na Gelemovou možná zbyl jen šunt s výhledem do hřbitovní zdi, nebo na Nákladový nádraží

eisenbieger
2. 7. 2017 • 21:14

je to jenom velkej fake , proste si to vymysleli a hrajou to , vsichni z toho tezi kdyz jsou videt ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.