Hazardérka Kluková: Vabank s vážnou nemocí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hazardérka Kluková: Vabank s vážnou nemocí!

Uršula Kluková
Uršula Kluková

Moc se toho o ní nedočtete a tak jistě nevíte, že populární Herečka Uršula Kluková (75) začínala svoji kariéru jako zdravotní sestra. Kudy vedla její cesta k herectví?

Sympatická herečka se nikdy nebála žádné práce. Má za sebou tři roky v porodnici a dokonce pomáhala se stavbou elektrárny Tušimice I, stavěla lešení i sázela stromky. V té době byla již provdaná za scénáristu a režiséra Pavla Fialu, se kterým budovala Kladivadlo v Broumově. Další zdravotnickou praxi získala Uršula v tuberkulózním sanatoriu v Kadani.

Jednoho dne na MDŽ jim pacienti z oddělení donesli dort: „Oni měli i nůž, ne že by nás chtěli zabít, ale chtěli nám ho hned nakrájet. Přitom jsem věděla od pana primáře, že od nich nesmíme jíst žádné věci. Ale to už se nedalo nic dělat." svěřila se Kluková časopisu Sedmička. Praxe ji kvalifikovala do poroty soutěže Batist, kde letos zasedne již podeváté.

Na video s Uršulou Klukovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.