René Přibil (†71), který nečekaně zemřel na rakovinu: Měl roztočený seriál! Co bude dál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

René Přibil (†71), který nečekaně zemřel na rakovinu: Měl roztočený seriál! Co bude dál?

S Igorem Chmelou a Zdenou Herfortovou v seriálu Modrý kód.
S Igorem Chmelou a Zdenou Herfortovou v seriálu Modrý kód. (Foto: FTV Prima, ara)

Smrt herce Reného Přibila (†71), který v úterý podlehl rakovině, šokovala Zdenu Herfortovou (70). Potkávali se při práci půl století – naposledy v seriálu Modrý kód, kde spolu hráli rodiče anesteziologa Viktora Žáka v podání Igora Chmely (46).

Už se společně objevili na obrazovce a nyní měla dějová linka pokračovat. „Mám před sebou scénář na další obrazy, ale místo toho oplakávám Rendu. Měla jsem ho moc ráda,“ svěřila deníku Aha! herečka. Hráli spolu mnohokrát i na jevišti, naposledy ve Staré dobré kapele v Divadle Palace. „Před dvěma týdny za něho zaskakoval Jirka Čapka, ale netušila jsem, že je to s ním tak vážné. Stále jsem doufala, že se uzdraví...“ smutní Herfortová.

Pro Primu je nečekaný odchod oblíbeného herce taky oříškem. Bude se muset uzpůsobit scénář. „Pan Přibil se často objevoval v projektech Primy, už například ve Velmi křehkých vztazích,“ řekla Aha! mluvčí Jana Mrákotová. „Je nám velice líto, že nás opustil. V seriálu Modrý kód ho již diváci před časem viděli. V tuto chvíli není ještě jasné, jak se scenáristé s novou informací vypořádají,“ dodala mluvčí.

Ukázka ze seriálu Modrý kód

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tenerife
2. 6. 2017 • 08:52

Moc sympatický herec,upřímnou soustrast rodině.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.