Nový život Škrlové! Údajná oběť brněnské smetánky má v sobě… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nový život Škrlové! Údajná oběť brněnské smetánky má v sobě…

John Bok
John Bok (Martin Sekanina, archiv Blesku)

Je to už deset let, co vyplula na povrch kauza Kuřim. Jednou z ústředních postav v případu byla Barbora Škrlová, která vystřídala hned několik identit. Bývalá členka sekty Mravenci odešla od soudu s pětiletým trestem. O její temné minulosti i přítomnosti promluvil předseda spolku Šalamoun John Bok.

Barbora Škrlová žije v současné době pod jinou identitou na tajném místě. „Je v péči dvou skvělých žen. Obě jsou psycholožky,“ prozradil Nedělnímu Blesku John Bok. Svou novou identitu však žena nevnímá. „Jí můžete říkat jakkoli, protože ona má v sobě teď pět nebo šest malých kluků s různými jmény ve věku přibližně od šesti do čtrnácti let, mezi kterými »přepíná«,“ uvedl Bok.

Podle řady odborníků trpí Barbora psychickou nemocí. „Ona není shopná se o sebe starat, natož intenzivně pracovat třeba jen hodinu, proto jsme validní důchod třetího stupně, což se podařilo,“ prozradil dále Bok s tím, že pobyt ve vězení pro ni byl utrpením a ne prvním, které v životě zažila. Podle něj zažila zrůdné zacházení ještě před vypuknutím kuřimské kauzy.

„Podle mých zjištění tam figurovala Bára, nějaký trpaslík a pak taková brněnská elita politicko-umělecká. Scházeli se v různých bytech a užívali si,“ svěřil Bok s tím, že mu to připomíná film Sladký život, kde lepší společnost sleduje dva lidi, kteří spolu souloží. „Bára opakovaně popisovala různé věci a nemluvila jenom o sobě,“ uvedl s tím, že dále Škrlová uvedla, že k mučení chlapců byla donucena. „Oba ti kluci svědčili v její prospěch, ale ten soud to nezajímalo, protože byli malí,“ dodal.

John Bok, který je předsedou spolku Šalamoun také tvrdí, že Škrlová patří mezi oběti této kauzy. „Ona je několika násobnou obětí. Podle mých zjištění byla součástí té zmíněné předkuřimské kauzy, těch zvěrstev, která na ní páchali ti lidé, což bylo rozkryto, ale zůstalo nepotrestáno. Pak ve zločinu pokračovaly sestry Mauerovy v Kuřimi. No a nakonec se na ní podepsal stát, který ji odsoudil, udělal z ní vlastně manipulátorku, na což ale neměla. Následkem toho skončila ve vězení, kde ji destruovali,“ zakončil.

 Další zajímavosti ze života Barbory Škrlové najdete ZDE!

Video: 10 let od kauzy Kuřim - Matka tyranka, Škrlová jako Anička a mučení dětí pod vlivem sekty

 



Přečtěte si
-bello-
14. 5. 2017 • 14:14

Např. pro mě je, byl a bude dementem ten rádoby " individualista", jinak nevymáchaná nevzdělaná huba John Bok (Šalamoun ) . Tohle nevzdělaný, uřvaný, umolousaný a neudržovaný poleno se nedá poslouchat, přesto mu to skoro nikdo nikdy neřekl naplno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.