Alexová & Brunclík: Svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Alexová & Brunclík: Svatba!

Snoubenci Lucie Alexová a Stanislav Brunclík do toho praští už příští čtvrtek.
Snoubenci Lucie Alexová a Stanislav Brunclík do toho praští už příští čtvrtek.

PRAHA – Celá televize Nova se už pomalu chystá na svou svatbu roku. Už příští čtvrtek 21. června si totiž řeknou své »ANO« reportérka zpravodajství Lucie Alexová (27) a šéfredaktor »novácké« publicistiky Stanislav Brunclík (34)!


„Svatba se bude odehrávat na Bertramce,“ prozradil deníku Aha! ženich. „Pozvaná je spousta kolegů z práce a přijít by měli i bývalý kolegové jako Honza Tuna nebo Pavel Zuna,“ dodal Brunclík. Půvabná Lucie už má připravené svatební šaty. „Původně jsem chtěla něco jednoduchého, ale nakonec tak úplně jednoduché nejsou. Ale jsou klasicky bílé,“ odtajnila oblíbená reportérka. Té půjde za svědkyni její mladší sestra Barbora. „Kdo půjde za svědka mně? Nechte se překvapit,“ mlží Brunclík.

„Po svatbě nás čeká krátká čtyřdenní svatební cesta do Budapešti a pak se musíme vrátit do práce,“ dodává Lucie. Ta se se svým budoucím manželem zasnoubila na konci loňského roku v Paříži. „Standa mne požádal o ruku přímo pod Eiffelovkou,“ vzpomíná na francouzskou romantiku Lucie.


Autor: Josef Koukolíček

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.