Iveta Bartošová a Petr Muk: Stalo se v sobotu večer! Radil jí, jak spáchat sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Iveta Bartošová a Petr Muk: Stalo se v sobotu večer! Radil jí, jak spáchat sebevraždu!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Neslavnější »sebevrazi« českého showbyznysu Petr Muk (42) a Iveta Bartošová (41) si vyměňovali rady, jak si nejlépe vzít život! „Musíš zápěstí řezat ve směru žil,“ radil Bartošové Muk, když se s ní o víkendu setkal na jedné společenské akci.

Neslavnější »sebevrazi« českého showbyznysu Petr Muk (42) a Iveta Bartošová (41) si vyměňovali rady, jak si nejlépe vzít život! „Musíš zápěstí řezat ve směru žil,“ radil Bartošové Muk, když se s ní o víkendu setkal na jedné společenské akci. Možná jen rouhačsky žertoval, ale u něj, ani u Ivety člověk nikdy neví. O obou je známo, že ani jeden není schopen fungovat bez léků na deprese a provázejí je stálé psychické potíže. Oba se již také pokoušeli sáhnout si na život...

Zpěvák Petr Muk se už dokonce pokusil z vlastní vůle zabít dvakrát. Před časem byl dokonce opět odvezen do nemocnice, protože nezvládl kombinaci svých silných léků a alkoholu. Lithium a prášky, které momentálně Muk užívá, v něm vyvolávají takové pocity, že se zpěvák nebrání jakémukoli rozhovoru o svých sebevraždách. V sobotu se dokonce rozhodl, že několik »chytrých rad« udělí i své kolegyni Ivetě Bartošové. „To si nesmíš řezat ruce na zápěstí, to není dobré. Nejlepší je to řezat si ruce svisle s žílami, to je pak úspěšné,“ radil Bartošové a ukazoval nad zápěstí, jak přesně si podřezat žíly. Zřejmě narážel na Ivetinu nedávnou »nehodu« se skleněnou mísou, kvůli které skončila na pohotovosti.

Iveta Bartošová vypadala, že je lehce v útlumu, radu Petra Muka přešla s drobným úsměvem, ale myšlenkami jako by byla úplně mimo tento reálný svět. Vypadalo to, že je nadopovaná velice silnými léky. I její nadbytečná kila mluví za vše. Léky na deprese a na psychické problémy totiž většinou způsobují zavodnění těla a lidé, kteří je užívají, ve velice krátkém čase dokáží přibrat i několik desítek kilogramů, což je přesně případ Ivety.Snad si tedy slova Petra Muka nevzala zpěvačka k srdci...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.