Kde bere tu sílu? Maminka Špinarové pochovala už druhé dítě a navíc ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kde bere tu sílu? Maminka Špinarové pochovala už druhé dítě a navíc ...

Poslední rozloučení s Věrou Špinarovou: Matka to vzládla skvěle
Poslední rozloučení s Věrou Špinarovou: Matka to vzládla skvěle (P. Machan, M. Přibyl)

V sobotu musela Věra Špinarová (84) st. pohřbít už své druhé dítě! Šedovlasá stařenka v sobě opět našla sílu a dorazila říct své dceři poslední sbohem. Dokonce rozhodla i to, kam svou milovanou Věrušku uloží.

"Babička s mojí dcerou Johankou to zvládly se ctí," okomentoval v Blesku účast Věry Špinarové (84) na pohřbu své slavné maminky Adam Pavlík (42). A tahle osudem krutě zkoušená dáma v sobě dokonce našla i sílu rozhodnout, kam s ostatky své dcery!

"Už rozhodla. Mamka spočine v rodinné hrobce nedaleko Ostravy," prozradil její vnuk s tím, že v hrobce už leží pochován zpěvaččin bratr Luboš. Toho před lety ubil neznámý pachatel na pražském Smíchově v jeho 27 letech.

 

Pohřeb Věry Špinarové (†65): Tisíce lidí, dlouhé fronty a truchlící dav!



Přečtěte si
st.rec
3. 4. 2017 • 22:18

Sice je uctivé napsat "dáma",ale není to nejlepší nebo správné.Ano,paní Špinarová st. je jistě dáma,ale tady bych raději použil slovo paní,nebo slovní spojení stará paní,ale to souvisí s úrovní pisálků. PS. Paní Špinarové opravdu nic zlého,ona za nic nemůže a je mi líto životů jejich dětí i jejího vlastního utrpení.

majojo
3. 4. 2017 • 15:33

Pohřbívat vlastní dítě je pro rodiče tragéédie, ale vzít si na pohřeb šaty bez rukávů je trošku, jak by řekla guru, na hranici dobrého vkusu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.