Paroubka napadli hromotluci jeho ženy: Policie na místě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Paroubka napadli hromotluci jeho ženy: Policie na místě!

Petra bez ochranky neudělá ani krok!
Petra bez ochranky neudělá ani krok! (Jakub Poláček, archiv Blesku)

K tomuhle dříve nebo později muselo dojít! Petra Paroubková se po útěku od manžela poprvé vypravila do svého někdejšího domova i s armádou bodyguardů a strhla se mela!

„Byla jsem na rohu ulice a viděla, jak se pan Paroubek brání dvěma mužům, kteří jakoby na něj dotírali. On gestikuloval, a otáčel se k nim zády, asi se bránil,“ vypověděla na webu Expres.cz svědkyně incidentu před vilou manželů Paroubkových v chuchelské rezidenční čtvrti a dodala: "Nebyla jsem tak blízko, abych slyšela, o co jde. Ale paní Paroubkovou jsem poznala, asi chtěli do domu a pan Paroubek je tam nechtěl pustit.“ 

Expremiérovi se zřejmě nakonec podařilo i zatelefonovat, protože na místo posléze dorazila i policie! Ta ale nakonec zasahovat nemusela, strkanice mezi bodyguardy Petry Paroubkové a jejím manželem totiž skončila ještě před jejich příjezdem.

 

Paroubková měsíc po opuštění manžela: Bez ochranky ani ránu! Koho se tak bojí? 



Přečtěte si
bursik
22. 3. 2017 • 14:08

komedie a novomanzelovi ten stres preji,vzdyt je "mlady" tatinek a k tomu stres a akcni jednani sedi ! To jsou dva ,co je nam do nich a proc hned Blesk a noviny - dement jeden i druha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.